Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....ΚΟΥΛΗΣ !!! [ video ]

Μεταξύ των επιβαινόντων στο αεροσκάφος που μετέφερε την πρωθυπουργική αποστολή στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, βρισκόταν και ο "γκουρού" της στρατηγικής και της επικοινωνίας, Αμερικανού Σταν Γκρίνμπεργκ. Η παρουσία του στο πλευρό του πρωθυπουργού προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης, που ζητά να μάθει από πού πληρώνεται ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος. Στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κλήθηκε να απαντήσει, με ποια ιδιότητα ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος ταξίδεψε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.
«Όχι δεν πληρώνεται από πουθενά, είναι συνομιλητής και γνωστός του πρωθυπουργού από παλιά, δεν πληρώνεται» απάντησε ο Γ. Οικονόμου, ενώ όταν ο δημοσιογράφος επέμεινε ρωτώντας γιατί επέβαινε στο αεροσκάφος του πρωθυπουργού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προχώρησε, λέγοντας: «Επόμενη ερώτηση». Είναι λίγο δύσκολο όμως να πείσει τους πολίτες ότι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους επικοινωνιολόγους παγκοσμίως, ο Σταν Γκρίνμπεργκ, συνοδεύει τον Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος επειδή είναι απλά «φίλος του από παλιά» και μάλιστα «δεν πληρώνεται από πουθενά» αλλά παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν. Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Με πόσα χρήματα και από πού πληρώνει ο Κ. Μητσοτάκης τον Σ. Γκρίνμπεργκ για να του φτιάξει το προφίλ και εντελώς συμπτωματικά, τώρα τελευταία, να συναντά καουμπόηδες που τον χαρακτηρίζουν ''ήρωα'' ή κάνει απρόσμενες παρεμβάσεις σε ραδιοφωνικές εκπομπές, για να ανακόψει τη ραγδαία φθορά του, δεδομένου ότι η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 350 εκατ. ευρώ και δεν εξυπηρετεί καν τους τόκους, αυξάνοντας κάθε χρόνο τα υπέρογκα χρέη της στις τράπεζες..... Από την άλλη, τι σχέση μπορεί να έχει ο πορφυρογέννητος μπούλης με τη βουκολική ζωή ώστε να συναγελάζεται αγρότες και κτηνοτρόφους; Θα σας γελάσω και δεν είναι στις προθέσεις μου.
Η ανάγκη όμως τού Κ. Μητσοτάκη να τον αποκαλούν Μωυσή, τσιτάχ ή Τσόρτσιλ δεν είναι μόνο πολιτική, αλλά και βαθιά ψυχολογική. Είναι η ανάγκη τού κομπλεξικού γόνου να αποδείξει πρώτα και κύρια στον εαυτό του ότι δεν έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει γιατί είναι ο γιος κάποιου κι εκλεκτός συμφερόντων αλλά γιατί το αξίζει. Κι επειδή δεν έχει το χάρισμα μεγάλων πολιτικών για να κερδίσει την αγάπη τού λαού με την προσωπικότητά του επενδύει στην οικοδόμηση μιας κίβδηλης περσόνας που δεν του ταιριάζει, είναι εμφανές και γι' αυτό γίνεται καταγέλαστος.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: