Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ''ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ'' ΚΑΙ....ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ !!! [ video ]

Καιρό τώρα στη Ν.Δ, ανησυχούν για τη μορφή που παίρνουν οι εμφανίσεις του πρωθυπουργού. Άλλοι αναφέρονται στον τρόπο με τον οποίο ο Μητσοτάκης συνδέεται με διάφορα καραγκιοζιλίκια τα οποία θεωρεί επικοινωνία, άλλοι μιλούν για την έλλειψη πολιτικής - και όχι μόνο - ενσυναίσθησης (γελάει με φόντο τις φωτιές, συμπεριφέρεται σαν αρχηγός τουριστικής αποστολής στα Τζουμέρκα) και πολλοί πλέον υπονοούν διάφορα προβλήματα που τοποθετεί στο τερέν της πολιτικής αν και αποτελούν προσωπικά του θέματα. Η τελευταία κατηγορία, αυτοί δηλαδή που θεωρούν πως κίνητρο του Μητσοτάκη είναι οι προσωπικοί του λογαριασμοί και τα προσωπικά συμπτώματά του, μεγαλώνει σημαντικά.
 Ποιος αλήθεια μπορεί να εκτιμήσει έναν πρωθυπουργό που στο θεσμικό του ρόλο συμπεριφέρεται με την ανωριμότητα εφήβου και την κακοτροπιά του κολεγιόπαιδου που δεν του κάνουν τα χατίρια; Στο πρόσωπο του Μητσοτάκη, ΡανΤανΠλάν δε βλέπει πια μόνο η Αντιπολίτευση. Ο συμπαθής σκύλος που λειτουργούσε με χρονοκαθυστέρηση και θεωρούσε τον εαυτό του έξυπνο και του υπόλοιπους ανόητους, γίνεται ενσάρκωση στην πολιτική μέσα από τις επιλογές του Πρωθυπουργού.
Η δυσαρέσκεια που αναπτύσσεται για το Μητσοτάκη και τη συμπεριφορά του, δεν είναι ακόμη ικανή να ανατρέψει την πολιτική πραγματικότητα, αλλά κάνει τον ίδιο ασταθή και επικίνδυνο. Ένα δείγμα έδωσε μετά από τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε στη Μητρόπολη, όταν εκνευρισμένος τα έβαλε με το Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα «γιατί δεν τον περιφρούρησε». Οι δίπλα στο Μητσοτάκη γνωρίζουν τα προβλήματα που εμφανίζει και ασκούν ένα είδος προστασίας αποφεύγοντας να τον εκθέτουν σε μη προστατευμένο περιβάλλον.
Στήνουν γελαδάρηδες στον Τύρναβονα τον επευφημούν σε μια δυτική βερσιόν εμφάνισης Κιμ Γιονγκ Ουν, παιδάκια να τραβάνε σέλφι μαζί του και σκυλάκια να τον κοιτούν απεγνωσμένα. Ο Μητσοτάκης δεν θα βρεθεί ποτέ σε ντημπέιτ με τον Τσίπρα (ούτε με κανέναν άλλο πολιτικό αρχηγό), δεν θα δώσει ποτέ συνέντευξη στο Documento και στο τέλος κάθε σκηνοθετημένης εμφάνισής του είναι ικανός να ευχηθεί όπως έκανε άλλωστε «καλό καλοκαίρι» μέσα στο Φθινόπωρο. Και μέσα σ΄όλα αυτά έρχεται και η απάντηση Τσίπρα που γράφει ιστορία «Αν έχεις καλούς επικοινωνιολόγους, μπορείς να μετατρέψεις και τα Φάρσαλα σε Φαρ Ουέστ. Αλλά πέρα από τον Ντάλτον, το ζήτημα είναι τι θα κάνουμε με τον Ραντανπλάν».
Να ξεκινάς ρε φίλε τη πολιτική σου καριέρα, το πρώτο βιογραφικό της χώρας, με περγαμηνές γόνου πολιτικών, πορφυρογέννητος, να πασχίζει το επικοινωνιακό σου επιτελείο να σε προβάλει ως "Μωυσή", "Άριστο", "Γκόμενο" και στο τέλος σε θυμούνται ως ΡανΤανΠλαν, μήπως να το ξανακοιτούσες σε ποιους ανέθεσες να σου διαμορφώσουν το Image που το μόνο που κατάφεραν είναι να κάνουν τον ΡανΤανΠλαν να φαίνεται εξυπνότερος από σένα.....
koutipandoras

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...




Φόλα στον σκύλο Ρα Ταν Πλάν!