Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΕΙΣΜΙ....ΚΟΥΛΗΣ !!! [ video ]

Γιά μία ακόμα φορά, σε μιά ακόμα καταστροφή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδεικνύει παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης, αφού όχι μόνο "μάλωσε" τους κατοίκους πως δεν έφτιαξαν σωστά τα σπίτια τους λέγοντας ότι ''αυτή τη φορά θα τα φτιάξουμε σωστά'', αλλά και στο δρόμο προς το Αρκαλοχώρι τα γέλια, οι ρακές, οι σέλφι και τα πειράγματα, στο επικοινωνιακό σόου που είχε στηθεί, έδιναν και έπαιρναν. Μάλιστα, όπως ακούγεται και σε ένα από τα παρακάτω βίντεο, όταν τον κέρασαν ένα χορτοπιτάκι, ακούγεται να λέει μπροστά στις κάμερες, «έντάξει, έχω φάει και καλύτερο». Στις εύλογες δε διαμαρτυρίες σεισμόπληκτων στην Κρήτη, που κατήγγειλαν πως κοιμούνται σε σκηνές πάνω στο τσιμέντο, ο Κ. Μητσοτάκης, αντί για μια κουβέντα παρηγοριάς και μέτρα στήριξης, τους έριξε και τις ευθύνες από πάνω για τη ''μη σωστή'' κατασκευή των σπιτιών τους.
 Η παντελής έλλειψη ενσυναίσθησης και η διαρκής επίκληση της ατομικής ευθύνης των πολιτών, ακόμη και για τις φυσικές καταστροφές, είναι πλέον εξοργιστική. Σε διάλογο με κατοίκους στο Αρκαλοχώρι, όπου του επισημάνθηκε ότι «έχει καταστραφεί η τοπική κοινωνία και από τον κορωνοιό και τώρα υπάρχουν άνθρωποι χωρίς σπίτια». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «θα στεγαστείτε κανονικά και θα φτιάξουμε την πόλη από την αρχή. Σωστά αυτή τη φορά», δίνοντας αφορμή σε κάτοικο της περιοχής να φωνάξει: «Η ευθύνη σε εμάς. Πάλι η ευθύνη στον κόσμο». Eίναι από αυτές τις στιγμές του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, που τις βλέπεις, τις ακούς και αδυνατείς να τις πιστέψεις. Ψάχνεις να δεις μήπως τα βίντεο είναι «πειραγμένα». Κι όμως, στα βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι ο πρωθυπουργός της χώρας που πήγε σε μια περιοχή που επλήγη από μεγάλο σεισμό.

Είναι να αναρωτιέται κανείς πόσο μαλάκες νιώθουνε οι Ηρακλειώτες ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, βλέποντας τον Κούλη να έρχεται για χαλαρή βολτίτσα με ρακί και χορτοπιτάκι στο κατεστραμμένο Αρκαλοχώρι και η μόνη του αναφορά για το σεισμό να είναι για να κατηγορήσει τους ντόπιους. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ''HAPPY TRAVELLER'' ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: