Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

ΜΠΟΓΔΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΡΕ....!!! [ video ]

Θέση για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την άθλια ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, πήρε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Απολύτως δυσανάλογη είναι η στάση του κυβερνώντος κόμματος απέναντι στην απαράδεκτη και άθλια πράξη στοχοποίησης νηπίων από τον βουλευτή του, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.
Ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητά την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΚΟ της ΝΔ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απλώς «τράβηξε το αυτάκι» του βουλευτή για κάτι τόσο σοβαρό όσο η κατάφωτη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και η στοχοποίηση μικρών παιδιών.
  Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος έλκει ψηφοφόρους που την αφορούν.

«Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των πολιτών πόσο μάλλον των παιδιών. Αυτή η αρχή είναι αδιαπραγμάτευτη. Είναι αυτονόητο ότι όλα τα στελέχη της παράταξης πρέπει να ακολουθούν αυτή την αρχή. Η πράξη του Κ. Μπογδάνου ήταν ένα λάθος. Ήταν ένα λάθος που αναγνώρισε μεν ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνουν ανεκτά», ανέφερε ο Γ. Οικονόμου....

Δεν υπάρχουν σχόλια: