Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

ΤΟΥ ΚΕΡΙΟΥ Δ.Ε.Η....ΘΩΜΕΝ. ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΕΩΣ 200% ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!! [ video ]

Την υψηλότερη τιμή στην Ευρώπη καταγράφει η Ελλάδα στην τιμή της μεγαβατώρας αφού έφτασε στα 242 ευρώ όταν στη Γερμανία είναι στα 145 ευρώ, στην Τσεχία στα 146, στο Βέλγιο στα 165, στη Γαλλία στα 173 και στην Πολωνία στα 104 ευρώ. Την ίδια ώρα, κατά 189% έχει αυξηθεί η τιμή του ρεύματος σε σχέση με πέρυσι, αφού κατά τον μήνα Σεπτέμβριο η  μέση τιμή είναι αυξημένη κατά 189% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2020. Συγκεκριμένα διαμορφώνεται  στα 134,7 € / MWh από 46,6 € / MWh που ήταν τον Σεπτέμβριο του 2020.

Χαρακτηριστική περίπτωση λογαριασμου όπου οφειλή των 2.200 ευρώ έγινε χρέος 5.000 ευρώ.  Η αύξηση αναμένεται να αποτυπωθεί και στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς νοικοκυριών και επιχειρήσεων που περιλαμβάνουν τις καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, προειδοποίησε ότι έρχεται τσούναμι στο Ρεύμα και τις διάφορες κρυφές χρεώσεις, με ανατιμήσεις που θα φτάσουν ακόμη και σε τετραπλάσιο της σημερινής τιμής και για αυτό, όπως είπε, είναι μεγάλη η απώλεια του «Δ» (=Δημόσια) από την ΔΕΗ.
Όλο αυτό πρόβλημα δημιουργήθηκε μέσα από χρηματιστήριο ενέργειας, γιατί κάναμε την ενέργειά μας χρηματιστήριο και τους μόνους που εξυπηρετεί είναι όσους παίζουν με το χρηματιστήριο και όχι τους καταναλωτές. Επίσης αποκάλυψε, ότι με εντολή της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), η ΔΕΗ εντάχθηκε υποχρεωτικά στην ρήτρα αναπροσαρμογής, γιατί οι ανταγωνιστές έχαναν πελάτες και επέστρεφαν πίσω στην ΔΕΗ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: