Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

ΔΗΜΟΣΚΟΠΙ....ΚΟΥΛΗΣ !!! [ video ]

Μόλις σύσσωμη η αντιπολίτευση με αφορμή την παραίτηση Κούρτς, ζήτησε να γίνει εξεταστική για διερεύνηση της εν Ελλάδι χειραγώγησης των ΜΜΕ προς λιβάνισμα και αποθέωση της κυβερνητικής συμμορίας, μέσω....''βορειοκορεατικών δημοσκοπήσεων'', τι λέτε ότι έκανε για να απαντήσει; … Αντεπιτέθηκε με μια νέα ''τσακωμένη με την αλήθεια'' δημοσκόπηση, η οποία έδινε μεγαλύτερα ποσοστά από αυτά που πήρε το 2019.
Απύθμενη αλαζονεία; Άγνοια κινδύνου; Υποτίμηση των αντιπάλων και του λαού;
Άγνωστο…... Αν όντως πιστεύει ότι πράγματι οι ''βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις'' αποτυπώνουν το λαϊκό αίσθημα. Ευκαιρία τότε να το επιβεβαιώσει πάραυτα στις κάλπες.
Προς τί η καθυστέρηση;
Τολμάει ή θα συνεχίσει να κρύβεται πίσω από τη βδελυρή και αργυρώνητη μιντιακή προπαγάνδα, που πασχίζει απεγνωσμένα να μας πείσει ότι ο λαός διακατέχεται από μαζοχισμό και γίνεται συνένοχος στο Μητσοτακικό έγκλημα;

Γιά του λόγου το αληθές, επιστολή κόλαφος των μεγαλύτερων Διεθνών Ενώσεων Δημοσιογράφων για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις «τροποποιήσεις στο άρθρο 191 του Αστικού Κώδικα, που προωθεί το ελληνικό Υπουργείο Δικαιοσύνης».
Η ανακοίνωση έρχεται την ώρα που ετοιμάζεται ψηφοφορία για εξεταστική επιτροπή που έχει ζητήσει η Αξιωματική Αντιπολίτευση σχετικά με την χειραγώγηση των ΜΜΕ και δημοσκοπήσεων.

«Αντί να βελτιώσει το υπάρχον άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα, το οποίο είναι ήδη προβληματικό, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω εάν τελικά ψηφιστεί αυτός ο νόμος και θα έστελνε ένα ανησυχητικό μήνυμα για τη δέσμευση της κυβέρνησης στην ελευθερία των μέσων ενημέρωσης»,

αναφέρει μεταξύ πολλών άλλων η ανακοίνωση της πιο παλαιάς Διεθνούς Ένωσης Δημοσιογράφων (IPI) και του MFRR, της διεθνούς οργάνωσης που επιβλέπει την ελευθερία του Τύπου σε όλο τον κόσμο.

«Καλούμε το ελληνικό υπουργείο Δικαιοσύνης να αποσύρει αμέσως την τροπολογίαΑν η κυβέρνηση αποφασίσει να προχωρήσει, καλούμε τους βουλευτές να απορρίψουν την πρόταση. Σε μια εποχή όπου οι πολιτικοί κατηγορούν όλο και περισσότερο την κριτική δημοσιογραφία ως «ψεύτικες ειδήσεις», ένας τέτοιος νόμος θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος», προσθέτει η ανακοίνωση προς την ελληνική κυβέρνηση...... Με πληροφορίες από  2020mag

Δεν υπάρχουν σχόλια: