Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ....ΤΑ ΠΡΩΤΑ 2 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ !!! [ video ]

Η κοινωνία πληρώνει ακριβά την κυβέρνηση Μητσοτάκη - και στο κομμάτι της ανθρώπινης ζωής. Αυτή τη στιγμή η χώρα είναι ξανά δύο φορές πάνω από το μέσο όρο της ΕΕ σε απώλειες αναλογικά με τους κατοίκους. Βρισκόμαστε στα μισά του τελευταίου μήνα της πανδημίας, όπως λένε κυβερνητικά της στελέχη, και έχουμε ήδη θρηνήσει 942 συμπολίτες μας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ένοχη για την υγειονομική τραγωδία που ζει η χώρα. Και μέσα σε αυτήν την κατάσταση, ο Μητσοτάκης - ο ίδιος που το καλοκαίρι συνέκρινε ανθρώπινες ζωές με στρέμματα - δεν ντράπηκε χθες να βάλει στη ζυγαριά τις ανθρώπινες ζωές με τον τουρισμό.
Ακόμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε χυδαία ψέματα για τη συνταγογράφηση των τεστ, υποστηρίζοντας πως αυτό δεν είναι ο κανόνας στην Ευρώπη. Παρ’ όλα αυτά, στη Γαλλία συνταγογραφούνται δωρεάν τεστ για τους πλήρως εμβολιασμένους, τους ανήλικους και τους ανεμβολίαστους πολίτες, στην Αγγλία γίνεται δωρεάν τεστ στο Βρετανικό ΕΣΥ εφόσον υπάρχουν συμπτώματα κορωνοϊού, στη Γερμανία το PCR συνταγογραφείται κατόπιν εμφάνισης συμπτωμάτων, στην Ιταλία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, την Πορτογαλία, την Αυστρία επίσης συνταγογραφείται, ενώ δωρεάν είναι τα τεστ σε Σουηδία και Δανία.
Είναι ξεκάθαρο ότι προχθές είχαμε άλλο ένα τεράστιο ψέμα από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αναφερθείς στα ζητήματα της οικονομίας, τόνισε ότι τη στιγμή που η χώρα καταγράφει αρνητικό ρεκόρ 10ετίας στον πληθωρισμό, ο Μητσοτάκης ανακοινώνει μια αύξηση στον κατώτατο μισθό το Μάιο. Στο τι θα γίνει μέχρι το Μάιο και πώς μέχρι τότε οι εργαζόμενοι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν, δεν απαντά. Επίσης, με τη προχθεσινή του εξαγγελία ο Μητσοτάκης ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι το 2% αύξηση που δίνει τώρα είναι αστειότητα, συνεχίζει όμως μια πολιτική παγώματος του κατώτατου μισθού. Και μέσα σ' όλα αυτά κακοφαίνεται στην κυβέρνηση και στα παπαγαλάκια της το ότι ο κόσμος βρίζει με το γνωστό και καθιερωμένο ''Μητσοτάκη Γ@μιέσ@ι''. Ας ξεκινήσουμε από κάτι βασικό. Το να γαμιέσαι είναι κάτι καλό ως γεγονός συλλογικής απόλαυσης.

Ας πάμε όμως τώρα και στην ουσία:

Βρισιά δεν είναι (μόνο) το «Γ@μιέσ@ι», απ’ όπου και αν προέρχεται.

Βρισιά είναι, να σε αποκαλεί «συμπολίτη» του και να προσποιείται πως νοιάζεται για εσένα, ένας πλούσιος γόνος που δεν έχει ζήσει λεπτό το «δεν τα βγάζω πέρα». Ένας πολιτικός που μέσα σε 2,5 χρόνια έχει κάνει ότι περνάει απ' το χέρι του για να μην κατορθώσεις ούτε στο μέλλον να «τα βγάλεις πέρα».

Βρισιά είναι, να μην έχεις να πληρώσεις το ρεύμα και ο «συμπολίτης» σου, να σου δίνει 40 ευρώ να αγοράσεις πλυντήριο ενεργειακής κλάσης ΑΑΑ+.

Βρισιά είναι, ο «συμπολίτης» σου, να ισχυρίζεται στο βήμα της Βουλής που τον έστειλες να παίξει τον πρωθυπουργό, πως ο συγγενής που έχασες διασωληνωμένο εκτός ΜΕΘ, θα είχε ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες επιβίωσης και εντός ΜΕΘ. Δεν υπάρχουν έρευνες αφού.

Βρισιά είναι, να σε αντιμετωπίζουν τα Δελτία Ειδήσεων και οι συστημικές ιστοσελίδες, ως ντόπιο αμνοερίφιο και να σου λένε πόσο ωραία θα περάσεις το Πάσχα αν δεν βελάζεις.

Βρισιά είναι, να σου κόβουν 12 φορές τις συντάξεις και να λένε «μαζί τα φάγαμε».

Βρισιά είναι να σου λένε καλοπληρωμένοι τηλεπαρουσιαστές: «μη ζητάς δωρεάν τεστ γιατί θα τα πληρώσουν οι φορολογούμενοι».

Βρισιά είναι να βαφτίζουν την αποτυχία τους, ατομική σου ευθύνη.

Βρισιά είναι, χρεοκοπημένα ΜΜΕ, χρεοκοπημένοι δημοσιογράφοι και χρεοκοπημένα κόμματα μιας χρεοκοπημένης χώρας, να εξακολουθούν να σηκώνουν το δάκτυλο και να εξηγούν στον απλό κόσμο, πως, που και γιατί φταίει αυτός για την χρεοκοπία.

Πάνω από 10 χρόνια τώρα. Γκέγκε. Α να μπράβο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: