Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ''RAPID TEST'' !!! [ video ]

Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν το PCR με 47 ευρώ σε 15 χώρες της Ευρώπης συνταγογραφείται και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αυτό προκύπτει από έρευνα που έκανε το Συντονιστικό Όργανο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, για τις τιμές των PCR και rapid test σε 23 χώρες της ΕΕ και στην Τουρκία και τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύει η Αυγή.
Τα στοιχεία, είναι απολύτως έγκυρα καθώς, όπως αναφέρει το Συντονιστικό, ελήφθησαν από τα υπουργεία Υγείας των χωρών αυτών, από διαγνωστικά κέντρα της εκάστοτε χώρας, από Πρεσβείες και από τα αεροδρόμια των χωρών.
Στη Βρετανία δε, παραγγέλνεις όσο συχνά θες rapid και σου έρχονται σε κουτιά των 7 ΔΩΡΕΑΝ. Για pcr απλά μπαίνεις online Και δηλώνεις ότι έχεις συμπτώματα ή ήρθες σε επαφή με κρούσμα κλπ και σου έρχεται το pcr στο σπίτι. ΔΩΡΕΑΝ. Σε μια μέρα έχεις το αποτέλεσμα. Κάποιος να το πει στον Χατζινίκο που είχε καταπιεί το αμίλητο νερό στη συνέντευξη με τον Κούλη.

Συγκεκριμένα δωρεάν μετά από συνταγογράφηση χορηγούνται στους πολίτες από τις εξής χώρες:

-Πολωνία

-Ιταλία

-Γερμανία

-Γαλλία

-Αυστρία

-Βέλγιο

-Πορτογαλία

-Κροατία

-Ισπανία

-Σλοβακία

-Ολλανδία

-Φιλανδία

-Βουλγαρία

-Ουγγαρία

-Βρετανία

Στις υπόλοιπες χώρες που δεν συνταγογραφούνται, η τιμή των pcr test κυμαίνεται από 19 ευρώ έως και 180 ευρώ. Όσον αφορά στα rapid test, οι τιμές στις 24 χώρες που ερευνήθηκαν κυμαίνονται από 5 ευρώ έως και 179 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: