Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

ΙΑΣΩΝ ΦΩΤΗΛΑΣ : ΘΑ ΣΑΣ....ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΜΕ !!! [ video ]

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδείξει ότι επενδύει !!! στην ανάπτυξη !!! και την αλληλεγγύη της αυτοδιοίκησης !!! μέσω της βελτίωσης !!! και του εκσυγχρονισμού των βασικών υποδομών των ΟΤΑ !!!, αναφέρει σε κείμενο του ο πρώην βουλευτής Αχαΐας με το ''Ποτάμι'' και νύν της ΝΔ, Ι. Φωτήλας, και συνεχίζει λέγοντας τα εξής:

Στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης εντάσσεται η χρηματοδότηση σπουδαίων έργων τα οποία  δίνουν μια ανάσα αισιοδοξίας σε πολλά προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και χρόνια τους συμπολίτες μας. Η επανεκκίνηση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής αποτυπώνεται και στα μεγάλα έργα υποδομής !!! Η στήριξη και ενίσχυση της ανταπόκρισης στους τομείς αρμοδιότητας της τοπικής αυτοδιοίκησης !!! επιλύει προβλήματα χρόνων βελτιώνοντας συγχρόνως την καθημερινότητα όλων μας !!! Δεν εγκλωβιστήκαμε στην σκιά της πανδημίας αλλά διαμορφώσαμε και διαμορφώνουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την πρόοδο του νομού μας !!! Έφτασε η στιγμή που η Αχαΐα μπορεί επιτέλους να ξαναγίνει το σύμβολο ανάπτυξης. 

Θεωρεί όμως ως προϋπόθεση πως δεν πρέπει να υπάρχει στη μέση Πελετίδης γιατί αυτός δεν πιστεύει στην ιδιωτική οικονομία. ''Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι. Θα τον βρούμε, αρκεί να μην είναι ο Πελετίδης'' τόνισε ο βουλευτής.
Όπως καταλαβαίνετε, ο βουλευτής θυσιάζει ακόμα και τον εκλεκτό της ΝΔ για οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο δήμαρχο, ο οποίος θα είναι πρόθυμος να υπηρετήσει συμφέροντα.
Άλλωστε, πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει πως δεν θέλει τον Παπαδημάτο (ήταν με χρίσμα της ΝΔ υποψήφιος στις εκλογές του 2019) επειδή, όπως είπε, ΄''αυτός δεν κερδίζει τον Πελετίδη''.
Συνεπώς, ρίχνει στο τραπέζι την πρόταση, να συνεργαστούν όλοι μαζί για να ''φάνε'' τον Πελετίδη που χαλάει τα πάρτι…

Τώρα που έρχονται τα ''πολλά λεφτά για ξεζούμισμα'' εμείς θα πάμε πορεία στην Αθήνα, ρε Πελετίδη;
Δεν άκουσες τι είπε ο Φωτήλας;
Έρχεται πολύ χρήμα!
Εμείς θα λείπουμε από το ξεζούμισμα;
Το άλλο που είπε τ΄άκουσες;
''Θα βρούμε έναν άλλον για δήμαρχο, ας είναι όποιος θέλει''.
Σωστά. Τόσες εκκλησίες έχει η Πάτρα δε θα βρεθεί ένας καλός χριστιανός να κάνει το δήμαρχο; ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ....
Με στοιχεία από Ρεπόρτερ


Δεν υπάρχουν σχόλια: