Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ''RAFALE''. ΣΕ ΡΟΛΟ ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ Ο ''ΤΟΠ ΓΚΑΝ''...ΤΕΜΗΣ !!! [ video ]

Ένα χρόνο μετά τη σχετική συμφωνία για την αγορά των Rafale, τα πρώτα έξι αεροσκάφη έρχονται σήμερα στην Ελλάδα. Τα πρώτα έξι γαλλικά μαχητικά θα απογειωθούν από το Ιστρ και θα προσγειωθούν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα περίπου στις 12:30.
 Στην τελετή που θα ακολουθήσει θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Εδώ το αεροσκάφος ευλογείται για να είναι καλοτάξιδο, για να βομβαρδίσει με ακρίβεια τους άπιστους και για να μην τρακάρει με το Άγιο Πνεύμα.                                                                                     Τα Rafale ενδέχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν την προσγείωσή τους στην Τανάγρα, να πετάξουν και πάνω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, με αποτέλεσμα να εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης. Συγκεκριμένα, θα ισχύσει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών, καθ’ όλο το μήκος των κεντρικών αρτηριών του κέντρου, από το ύψος της Βασιλίσσης Όλγας μέχρι και τη Βουλή. «Μιλάνε για καιρούς δοξασμένους, και πάλι (Άννα μην κλαις) θα γυρέψουμε βερεσέ απ’ τον μπακάλη. Μιλάνε για του έθνους, ξανά, την τιμή (Άννα μην κλαις) στο ντουλάπι δεν έχει ψίχα ψωμί…»                  Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της ανωτέρω περιοχής κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων. Ταυτόχρονα, κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ομόνοια, Ακρόπολη και Μέγαρο Μουσικής, ενώ οι διερχόμενοι πολίτες θα απαγορεύεται να κοιτάξουν ψηλά. Όσοι είστε σε κηδείες, σε νοσοκομεία σε διαδρόμους, σε σχολεία με ανοιχτά παράθυρα, όπου ξεπαγιάζουν παιδιά, σε παγωμένα χωρίς θέρμανση σπίτια, μπροστά σε άδεια ψυγεία, σηκώστε το κεφάλι ψηλά, και όλα καλά.
Και τα πήραμε και βίντεο βγάλαμε… ας πούμε όλα καλά. Το σήμα της ΝΔ γιατί παίζει στο τέλος; Με χρήματα του κόμματος σας τα πήρατε; Είναι ικανοί να βάλουν και το σήμα της ΝΔ στα αεροπλάνα αντί για το εθνόσημο. Έτσι είναι όταν βάζεις το κόμμα και τα ρουσφέτια πάνω από όλα.
Όποιος δεν πανηγυρίζει σήμερα μπορεί εκτός από ανθέλληνας να είναι και όργανο της Νέας Τάξης, πράκτορας των Τούρκων ή και Τούρκος ο ίδιος. Σε κάθε περίπτωση, εμπίπτει σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο..... tokoulouri

Δεν υπάρχουν σχόλια: