Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

ΣΤΟ ''ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ'' ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ....''ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ'' !!! [ video ]

Μετά, την προχθεσινή δήλωση του Νίκου Χατζηνικολάου για το πόσο στεναχωριέται όταν ακούει να βρίζουν τον Πρωθυπουργό με το ''Μητσοτάκη Γ@μ@σ@ι'', ανακοίνωσε εκτάκτως συνέντευξη στο «Ενώπιως Ενωπίω», στην οποία για ακόμη μία φορά θα τον ρωτήσει για τα ντολμαδάκια της μητέρας του της Μαρίκας. Μια εφ' όλης της ύλης πολιτική συνέντευξη με αφορμή την κορύφωση της πανδημίας. Αυτή την Πέμπτη στις 23:30, ο πρωθυπουργός θα απαντήσει σε σκληρές όπως πάντα ερωτήσεις όπως, τι φοβάται, τι θα έκανε αν είχε κάποια υπερδύναμη, τι ώρα επιστρέφει σπίτι του, ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό, αλλά και τι βλέπει στην τηλεόραση.

Ναι... Η στιγμή που όλοι περιμέναμε, έφτασε!!!! Ο Χατζηνικολαου, θα πάρει για 52η φορά συνέντευξη απ' τον Κούλη... Θα τον στριμώξει, ρωτώντας τον για τα ταξίδια, τον ελεύθερο χρόνο του, τα χόμπι του, το αγαπημένο του φαγητό, ποιό ήταν το αγαπημένο του καρτούν στην παιδική του ηλικία, τα ρούχα της Υπέρκομψης αλλά και τον πίνατ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: