Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ - ΒΑΠΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ !!! [ video ]

Μιλάμε για την υπέρτατη επιστημονική άποψη... «αν θες να πας στην δουλειά σου κάνε rapid που μάλλον θα σε βγάλει αρνητικό και όχι pcr που θα σε δείξει θετικό»!!! ή το άλλο «Είναι σοβαρή υποχρεωτικότητα αυτή; Γιατί αν έλεγε η κυβέρνηση ότι θα παρακρατείται από τη σύνταξή σου ένα ποσό της τάξεως των 100 ευρώ τον μήνα, θα δείτε πόσοι θα εμβολιάζονταν αύριο». Τέτοιες εξυπνάδες ξεστόμιζε τις προάλλες ο γνωστός τηλε-αστέρας, μέλος της διαβόητης, σκοτεινής και ψευδεπίγραφης «Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας», ο οποίος παρεμπιπτόντως «αναβαθμίστηκε» πρόσφατα σε διευθυντή της ΜΕΘ του Ερρίκος Ντυνάν, προτείνοντας την επέκταση της ατομικής ευθύνης ...με ποινή, που η κυβέρνηση εφαρμόζει ήδη για τους ανεμβολίαστους άνω των 60. Ούτε συζήτηση βέβαια για τις πραγματικές εστίες που καθυστερούν το εμβολιαστικό πρόγραμμα, με ευθύνη της κυβέρνησης!

Ούτε λέξη για τις μεγάλες ελλείψεις στην Υγεία, που αφήνουν εκτεθειμένους στον ιό εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά παίζοντας στο γήπεδο «ανοίγουν - δεν ανοίγουν» τα σχολεία, ο ίδιος ισχυριζόταν ότι «οι μόνοι που θα κέρδιζαν από τη μη λειτουργία των σχολείων είναι οι καφετέριες και οι μη εμβολιασμένοι που θα προστατευτούν»! Θαρρείς και μαθητές από το νηπιαγωγείο έως το λύκειο ξημεροβραδιάζονται στις καφετέριες οι οποίες με δική τους ευθύνη δεν έχουν(;;;) υγειονομικά πρωτόκολλα ή έχουν αλλά αντίθετα(;;;) είναι της διασποράς! Και φυσικά κανένας από αυτούς τους καραγκιόζηδες όπως και τους αντίστοιχους του ΥΠΕΠΘ δεν έχει πάει να δει τι ακριβώς γίνεται στα σχολεία που τα ανοίγουν όπως τα έκλεισαν. Πέρα από χυδαίος, είναι και προκλητικός, όταν αποδεδειγμένα πλέον αυτό που έχουν ανάγκη μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί είναι να παραμείνουν τα σχολεία ανοιχτά και με ασφάλεια, με ουσιαστικά μέτρα προστασίας και όχι με τα πρωτόκολλα της συγκάλυψης και της διασποράς των κρουσμάτων που εφαρμόζει επί δυο χρόνια το κράτος. Αντί να καταγγείλει επίσημα η «Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας» και ο ίδιος ότι οι συμπτύξεις τμημάτων αντί για αραίωση τους, το 50%+1 θετικών κρουσμάτων μόνο πρωτόκολλα υγείας δεν είναι αλλά ακριβώς το αντίθετο, καθώς και ότι τα ξέρασε από την κοιλιά της η θεούσα, ανερμάτιστη και με μίσος για τους εκπαιδευτικούς, που τη ξεφτίλισαν δυο φορές, υπουργός παιδείας και η κυβέρνηση της, χρησιμοποιώντας τους ως φύλλο συκής, κάνει τεμενάδες και εκδουλεύσεις.  Με τέτοιες «επιστημονικές» απόψεις, δεν είναι να απορεί κανείς για το ποιος ταΐζει τελικά τον ανορθολογισμό και ποιος χρησιμοποιεί τον εμβολιασμό ως μέσο διαίρεσης και επιβολής αντιλαϊκών μέτρων, αντί να σώζει ζωές.
Μπορεί να μπει και στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών μετά το διευθυντιλίκι αλλά επιστήμονας που τιμά την επιστήμη έχει πάψει προ πολλού να είναι. Όσο η κυβέρνηση συνεχίζει την εγκληματική πολιτική της τόσο θα αποκαλύπτεται μαζί της και η ανοησία, ο κυνισμός, η αμετροέπεια, ο συμφεροντολογισμός και η ανηθικότητα που τη συνοδεύουν. Είχαμε γράψει το άρθρο όταν μάθαμε ότι το υπουργείο παιδείας μετά την κατακραυγή πήρε επείγοντα μέτρα. Κάλεσε όλους τους διευθυντές σχολείων να εξασφαλίσουν στις εισόδους να εγκατασταθούν κατασκευές από ξύλο (σανίδα, καδρόνι, ότι να είναι αλλά γνήσιο και ξερό) και οι εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί να εξασφαλίζουν ώστε όλοι οι εισερχόμενοι να το κτυπούν τρις, όπως και καθημερινά μετά από συνεννόηση της διεύθυνσης και του τοπικού ιερέα να διεξάγεται ευχέλαιο στα σχολεία και να μοιράζεται αγιασμός σε ικανές ποσότητες.
Ριζοσπάστης - Αλφαβήτα

 

ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ''ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ'' ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ !!! [ video ]

Με πανηγυρική δημοσίευση του ΑΠΕ, ανακοινώθηκε πως ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μετακινείται στο "αμαρτωλό" «Ερρίκος Ντυνάν», καθώς «ανέλαβε συντονιστής-διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του «Ερρίκος Ντυνάν», καθώς και τη διεύθυνση της Β΄ Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου». Αποδεικνύεται με τον πιό χαρακτηριστικό τρόπο ότι....κανένας φιλοκυβερνητικός και προβεβλημένος από τα ΜΜΕ επιστήμονας, δεν χάνεται τελικά.

Η είδηση όπως τη δημοσίευσε το ΑΠΕ - ΜΠΕ:

Τη ΜΕΘ του «Ερρίκος Ντυνάν» ανέλαβε ο Θ. Βασιλακόπουλος    

Σε φάση έντονης κινητικότητας έχει εισέλθει ο τομέας της ιδιωτικής υγείας με στόχο την επόμενη μεταπανδημική ημέρα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η μετακίνηση στο «Ερρίκος Ντυνάν» του καθηγητή Πνευμονολογίας - Εντατικής Θεραπείας του ΕΚΠΑ, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου. Προερχόμενος από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής των ειδικών για την πανδημία ανέλαβε συντονιστής-διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του «Ερρίκος Ντυνάν», καθώς και τη διεύθυνση της Β΄ Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση αυτή ακολουθεί μια σειρά μετακινήσεων από γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, με έμφαση στον χειρουργικό και καρδιολογικό τομέα και στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του «Ερρίκος Ντυνάν». Ενδέχεται μάλιστα η κινητικότητα να συνδέεται με το γενικότερο πλάνο της Τράπεζας Πειραιώς, στην οποία ανήκει το «Ερρίκος Ντυνάν», ως προς τη μεταβίβαση του νοσοκομείου. Πρόκειται για σχεδιασμό που, κορωνοϊού επιτρέποντος, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 εκτιμάται πως μπορεί να εισέλθει σε νέα φάση.

ΟΛΗ Η ''ΑΛΗΘΕΙΑ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ !!! [ video ]

Σοβαρή διάσταση φαίνεται να παίρνει το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό του γνωστού από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, πνευμονολόγου Θεόδωρου Βασιλακοπούλου σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν διαπιστώθηκε ούτε μία παράβαση από τον άμεσο έλεγχο της αστυνομίας. Ο γιατρός κατήγγειλε ότι προπηλακίστηκε από τους  ιδιοκτήτες της ταβέρνας, όταν διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν γίνονταν έλεγχοι στους θαμώνες για το πιστοποιητικό εμβολιασμού! Οι ισχυρισμοί όμως των ιδιοκτητών της ταβέρνας είναι τελείως διαφορετικοί και μάλιστα αποκαλύπτουν μία σοβαρή διάσταση της υπόθεσης που θα πρέπει να απαντηθεί. Όπως υποστηρίζουν οι  ιδιοκτήτες της ταβέρνας έλεγξαν όλους τους πελάτες εκτός από τη συγκεκριμένη παρέα των πνευμονολόγων καθώς το τραπέζι  είχε κλειστεί από φαρμακευτική εταιρία. Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, η φαρμακευτική εταιρεία (που διοργάνωνε  συνέδριο κοντά στην περιοχή ) είχε διαμηνύσει στον επιχειρηματία πως δεν χρειάζεται να ελεγχθούν για πιστοποιητικά εμβολιασμού αφού όλοι τους ήταν εμβολιασμένοι. Έτσι οι γιατροί μπήκαν στο εστιατόριο χωρίς να γίνει έλεγχος και κάθισαν στο τραπέζι τους.
Αφού λοιπόν οι γιατροί έφαγαν, ο καθηγητής ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να τραγουδήσει το τραγούδι ''Τα μαύρα Μάτια σου'' συνοδεία της ορχήστρας που υπήρχε στο μαγαζί γιατί διαφορετικά θα προχωρούσε σε ελέγχους δεδομένου ότι στη δικιά του παρέα δεν είχε γίνει έλεγχος. Μαρτυρίες πελατών αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας του εξήγησε πως εκτός του ότι ο ίδιος είναι φάλτσος, έχει κάνει έλεγχο σε όλους όσους βρίσκονταν εντός, αλλά οι γιατροί όντες σε τσακίρ κέφι, συμπεριφέρθηκαν απρεπώς σπάζοντας πιάτα, ρίχνοντας τα τραπέζια και βάζοντας φωτιές με ουίσκι στην πίστα με αποτέλεσμα ο κόσμος να αρχίσει να αγανακτεί.
Κάπως έτσι κι υπό αυτές τις συνθήκες τους πέταξαν έξω και εδώ κολλάει η ατάκα που αποδίδεται στον ταβερνιάρη «νομίζεις επειδή βγαίνεις στον ΣΚΑΪ θα σε φοβηθώ;».....

Το βίντεο είναι από την εποχή που έβγαινε στην Αννίτα Πάνια για να βρει γυναίκα να παντρευτεί.....

Έκθετος ο Θ.Βασιλακόπουλος

Πριν από λίγο, στην  ΕΡΤ, η  δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη, έδωσε συνέχεια στο ρεπορτάζ, αποκαλύπτοντας ότι παρενέβη η αστυνομία με τρία περιπολικά και το διοικητή, η οποία έκανε έλεγχο σε όλους τους πελάτες της ταβέρνας. Από τους ελέγχους όμως, δεν προέκυψε καμιά παράβαση! Η αποκάλυψη αυτή διαψεύδει τον δεύτερο ισχυρισμό του Θεόδωρου Βασιλακοπούλου, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των θαμώνων της ταβέρνας, δεν είχαν ελεγχθεί αφήνοντας αιχμές ότι ήταν ανεμβολίαστοι, αφού σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν διαπιστώθηκε ούτε μία παράβαση από τον άμεσο έλεγχο της αστυνομίας. Ποιος λέει ψέματα; Ο καθηγητής ή η αστυνομία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: