Τρίτη 24 Μαΐου 2022

I HAVE A DREAM....''OLISTIKO'' !!! [ video ]

Εκτός τόπου και χρόνου εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από εκείνο το επικό....«καταπληκτική ποιότητα ζωής» στην Ελλάδα!, αυτή τη φορά λέγοντας ότι....«Ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα και περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο....''ολιστικά''».

Τη στιγμή που ο πληθωρισμός χτύπησε ρεκόρ 28ετιας, με την ακρίβεια να βρίσκεται εκτός ελέγχου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που είδε τις ….''καμπάνες της Ιεριχούς'' να χτυπάνε εκκωφαντικά στις φοιτητικές εκλογές, με την καθίζηση της ΔΑΠ την περασμένη βδομάδα,  συμβούλεψε τους νέους να μην κοιτάνε μόνο τα χρήματα, αλλά να δουν τη ζωή πιο....''ολιστικά''. Ισχυρίστηκε επίσης ότι το κόστος της ζωής της Ελλάδας παραμένει πιο χαμηλό από πολλές άλλες ευρωπαϊκές πόλεις αλλά και από τις ΗΠΑ, ενώ ανέφερε ότι η χώρα μας μπορεί να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ζωής, με καλές απολαβές.
Μην είστε μίζεροι ρε σείς, που δυσκολεύεστε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας. Να βλέπετε τη ζωή....''ολιστικά''. Τουλάχιστον αυτό προτείνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αδυνατώντας να δώσει οποιοδήποτε προοπτική στον ελληνικό λαό το γύρισε στο «φιλοσοφείν».
Όταν πλέον η....''καταπληκτική ποιότητα ζωής'' χρειάζεται....''ολιστική'' προσέγγιση, για να την καταλάβεις, είναι πια φανερό ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο. Έρχονται οι χορτάτοι να πουν στους πεινασμένους να πεινάνε λιγότερο. Τι ειν' τούτοι ΡΕΕΕΕΕ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: