Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο....''ΠΟΙΗΤΗΣ'' ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ !!! [ video ]

Μια εικόνα χίλιες λέξεις!
Ετοιμόρροπη, σχεδόν ετοιμοθάνατη αυτή η Χώρα!
ΠΑΣΟΚ σώσε μας, τώρα που φόρεσες τον μανδύα του καινούργιου....
Για όσους δεν καταλάβατε....''αυτοί που χρωστάνε 323.000.000 εκ. € σου λένε ότι....''θα σε σώσουν'' από αυτούς που χρωστάνε 353.000.000 εκ. €''. Μια ωραία ατμόσφαιρα και με σκαμπρόζικες παρομοιώσεις που έκανε ο Απόστολος Κακλαμάνης, αναφερόμενος ουσιαστικά στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που μετά το 2012 αποχώρησαν για άλλους πολιτικούς χώρους και κυρίως προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στο 3ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, τόνισε ότι «η επιστροφή στα σύμβολα και τον τίτλο δεν σημαίνει ανανέωση» και πρόσθεσε με νόημα για τα στελέχη που αποχώρησαν την τελευταία δεκαετία: «Ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκαθάρισε. Κάθε σπίτι έχει τον απόπατό του» είπε χαρακτηριστικά, ενώ επιχειρώντας να δώσει εξήγηση για τους λόγους που αποχώρησαν τα – πρώην πλέον – στελέχη του κόμματος, τα συνέκρινε με «ποντίκια» που δεν είχαν λόγο παραμονής στο ΠΑΣΟΚ, από τη στιγμή που είχε πάψει να είναι κόμμα εξουσίας.

«Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Κακλαμάνης.....Από την άλλη ο Νίκος Ανδρουλάκης μας ενημε
ρώνει πώς....
«Όσοι επέλεξαν να εγκαταλείψουν την παράταξη από την εξουσιομανία τους, κτυπώντας την ανελέητα ως σύγχρονοι γενίτσαροι, δεν έχουν καμία θέση και δε θα έχουν καμία θέση ανάμεσά μας»!!! Δηλαδή Νίκο μας, ο Λοβέρδος, ο Σημίτης, ο Βενιζέλος, ο Γιωργάκης, ο Πάγκαλος, η Διαμαντοπούλου που δεν έφυγαν....είναι το καλό ΠΑΣΟΚ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: