Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ....ΘΕΛΕΙΣ ΜΑ'Ι'ΝΤΑΝΟ !!! [ video ]

Μεγάλες στιγμές χθες στο Ζάππειο για τη χώρα και κυρίως για τη δημοσιογραφία. Ο Νίκος Ευαγγελάτος βραβεύτηκε με το Βραβείο Δημοσιογραφίας και Τεχνολογίας «Γιώργος Καραγιάννης».

Ο δημοσιογράφος μάλιστα παρέλαβε το βραβείο του από τα χέρια της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και χειροκροτήθηκε θερμά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και πολλούς άλλους.

Να είμαστε δίκαιοι βέβαια βραβείο πήραν και άλλα μεγαθήρια της δημοσιογραφίας, για παράδειγμα ο Νίκος ο Στραβελάκης, ο Ιορδάνης ο Χασαπόπουλος και άλλοι πολλοί.

Τη χθεσινή, γιορταστική ατμόσφαιρα όμως έρχονται να χαλάσουν οι χρήστες των σόσιαλ μίντια που για κάποιον «ανεξήγητο λόγο» ενοχλήθηκαν από την βράβευση του Ευαγγελάτου

για την πρόσφορά του στην ειδησιογραφία. Σειρά παίρνει ο Πορδοσάλτε για την αποκαλυπτική δημοσιογραφία ο Στέφανος Χίος για την ειδησεογραφική δημοσιογραφία η Αγγελική Νικολούλη για την αστυνομική δημοσιογραφία και ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον αγώνα του ενάντια στα ναρκωτικά ......Τι είναι τούτοι ΡΕΕΕΕΕΕΕ.....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: