Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

''ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ'' ΚΑΙ ΟΙ G7 ΝΑ' ΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ !!! [ video ]

Με αφορμή την φωτογραφία του Ρώσου Προέδρου, πριν από 13 χρόνια, όπου εμφανίζεται γυμνός πάνω σε άλογο οι....''ηγέτες'' των G7 θέλησαν να «τρολάρουν« τον Πούτιν. Να δείξει τα… στήθη του στον Βλαντιμίρ Πούτιν επιθυμεί και ο Βρετανός πρωθυπουργός, συνεπικουρούμενος από τον Καναδό ομόλογό του, σε μία ακόμη σειρά απίστευτων δηλώσεων στη σκιά της ουκρανικής τραγωδίας.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από την χαλαρή συζήτηση των ηγετών της G7, παρουσία της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, έχει προκαλέσει σχόλια και αντιδράσεις, καθώς καταγράφει τη «ματσό» συνομιλία του Μπόρις Τζόνσον με τον Τζάστιν Τριντό με στόχο να απαντήσουν στον «ματσό» Πούτιν.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους συνομιλητές του ανέφερε «να βγάλουμε τα ρούχα μας; Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πιο σκληροί από τον Πούτιν».

Την πάσα πήρε ο Καναδός πρωθυπουργός σημειώνοντας «ιππασία ημίγυμνη», αναφερόμενες σε αρκετές στημένες φωτογραφίες που Ρώσου προέδρου που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς.

Τζάστιν Τριντό: Από έξω Κλαρκ Κεντ και από μέσα Σούπερμαν (video, εικόνες)  | Athens Voice

Με τον Τριντό συμφώνησε ο Μπόρις Τζόνσον σημειώνοντας «πρέπει να δείξουμε τα στήθη μας».

Τη συζήτηση παρακολουθούν με μια ευγενική αμηχανία ο Τζο Μπάιντεν, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Όλαφ Σολτς.G7: Yπέρ του πλαφόν στην τιμή του πετρελαίου στις χώρες παραγωγής η Γαλλία

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, πάντως, δέχεται ήδη σοβαρά πυρά με τον βουλευτή των Εργατικών, Κρις Μπράιαντ, να δηλώνει ότι είναι ντροπή για τη χώρα αυτή η εικόνα.

«Φτάνουμε σε ένα σημείο όπου ο ναρκισσισμός και η ύβρις είναι τόσο προφανή που γίνεσαι εθνική ντροπή» σχολίασε δηκτικά.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: