Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

ΚΥΡΙΑΚΟ....''ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ'' !!! [ video ]

Με τη χώρα να έχει ήδη μπει σε προεκλογική περίοδο, όπως διαρρέει το Μαξίμου και παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές, τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης έχουν λάβει ήδη θέσεις ώστε να πλασάρουν με ένα πιο «ανθρώπινο» και «οικείο» προφίλ του πρωθυπουργού ο οποίος σε κάθε του συναναστροφή με κόσμο στο δρόμο δείχνει να τα βρίσκει δύσκολα. Όλα όμως έχουν και ένα όριο και όπως πάντα, η επικοινωνιακή ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία αγκομαχά να του φιλοτεχνήσει ένα θετικό προφίλ, το ξεπέρασε. Αυτή τη φορά αιτία του προβλήματος ήταν.... ''τα επτά αμύγδαλα του Μητσοτάκη''.

Το πρόβλημα όμως ξεκινά από το ότι ένα παλαιότερο άρθρο στους New York Times, αποκαλύπτει ότι το «mirroring» του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα, αφού απ' ό,τι φαίνεται αντέγραψε το επικοινωνιακό κόλπο των επτά αμυγδάλων από τον... Μπάρακ Ομπάμα.

Σε άρθρο των New York Times, του 2016, γίνεται εκτενής αναφορά στην «πειθαρχία» του πρώην προέδρου των ΗΠΑ που δεν τρώει ανθιυγειινά snaks, αλλά προτιμά... ΕΠΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ.

Μάλιστα, ως άλλος... Κωνσταντίνος Ζούλας, εμφανίζεται η Μισέλ Ομπάμα που συχνά φέρεται να τον κορόιδευε (τον Ομπάμα, όχι τον Μητσοτάκη), για την ποσότητα: «Όχι έξι, όχι οχτώ, πάντα επτά αμύγδαλα». Απαντώντας μάλιστα σε ερώτηση για το αν επιτρέπει στον εαυτό του να φάει 10 ή 11 αμύγδαλα από τότε που έφυγε από τον Λευκό Οίκο, η απάντηση του Ομπάμα ήταν «φυσικά!». Μάλιστα εξήγησε ότι η όλη υπόθεση με τα επτά αμύγδαλα είναι χαρακτηριστική του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν τα ΜΜΕ. «Αυτό είναι ένα παράδειγμα του παράξενου τρόπου με τον οποίο λειτουργεί ο Τύπος», είπε ο Μ. Ομπάμα γελώντας σε συνέντευξή του στο NBC. «Η Μισέλ και ο Σαμ Κας, που ήταν ο σεφ μας εδώ, ένα βράδυ μιλούσαν για μένα και με πείραζαν για το πόσο πειθαρχημένος ήμουν, ότι δεν τρώω ούτε πατατάκια, ούτε ένα κομμάτι κέικ. Και τότε η Μισέλ είπε: «Ναι, και τρώει μόλις επτά αμύγδαλα». Και το τράβηξε, λέγοντας ότι έπρεπε να χαλαρώσω λίγο. «Ο Σαμ μετέφερε αυτό το αστείο στους New York Times στο άρθρο και με κάποιο τρόπο αυτό μεταδόθηκε λες και καθόμουν και μετρούσα επτά αμύγδαλα».

Obama - Mitsotakis σημειώσατε Χ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ....

k.pandoras
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: