Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

ΠΑΤΡΑ : I AM SORRY ''ΑΝΑΠΤΥΞΙΟΛΟΓΟΙ'' ΜΟΥ....ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑ !!! [ video ]

Τ΄ακούτε....''αναπτυξιολόγοι;''
Η....''μαρίνα'' σας, όχι μόνο δεν έχει άδεια , αλλά δεν έχει καταχωρηθεί ως τέτοια ούτε στα κιτάπια του κράτους !
Αυτό που λέμε εδώ και τέσσερις δεκαετίες....''μαρίνα'', για το επίσημο κράτος είναι ένα αλιευτικό καταφύγιο.
Προσφάτως, ενημερώθηκε σχετικά και ο δήμος καθώς είχε υποβάλει προς έγκριση μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και το Υπουργείο την επέστρεψε στο δήμο για διόρθωση.
Τόσα χρόνια όπου συζητούσαν να δώσουν το θαλάσσιο μέτωπο στο δήμο, μαζί και την....υποτιθέμενη ''μαρίνα'', ο ΟΛΠΑ έκανε το κορόιδο, ενώ γνώριζε πως δεν υπάρχει άδεια, ούτε μαρίνα τουριστικών σκαφών.
Θα μπορούσε αν ήθελε να είχε κινηθεί, τουλάχιστον, για έκδοση άδειας με πολύ απλές διαδικασίες. Δεν το έκανε και, τελικά , στο δήμο παρέδωσαν αέρα κοπανιστό !
Εκτός αυτού, παρανόμησαν κιόλας γιατί οι τότε φωστήρες, ενώ είχαν άδεια για ένα αναψυκτήριο (αυτό του πρώην Λάγιου) δημιούργησαν άλλα 10 αναψυκτήρια για τις ανάγκες της....''μαρίνας'' (!) γι αυτό και επέτρεψαν σε όλα τα μαγαζιά στα ''Πελεκανέικα'' που ήταν πάνω από το δρόμο, να φτιάξουν αυθαίρετες κατασκευές δίπλα ακριβώς στη θάλασσα.
Αυτό το κουβάρι των παρανομιών πάνε τώρα να ξετυλίξουν με το φάκελο που έχει καταθέσει ο δήμος στα συναρμόδια υπουργεία, ζητώντας νομιμοποίηση των αυθαίρετων μαγαζιών, αλλά και άδεια τουριστικών σκαφών, δηλ. κανονική μαρίνα.
Είναι εντυπωσιακό ότι, στα 40 χρόνια λειτουργίας της....''μαρίνας'', ο ΟΛΠΑ δεν έκανε ποτέ ούτε μια στοιχειώδη συντήρηση. Ήταν για χρόνια ετοιμόρροπη και το μπουρίνι του περασμένου Νοεμβρίου, τη διέλυσε !
Τώρα, βάσει μελέτης, απαιτούνται 2 εκ. για αποκατάσταση, αλλά η κυβέρνηση δεν εννοεί να χρηματοδοτήσει το έργο στην τρίτη πόλη της χώρας..... Στάθης Κεραμιδάς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: