Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ''ΑΝΕΜΕΛΟΣ'' ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ !!! [ video ]

Βρέθηκε λοιπόν ο «ανέμελος» πρωθυπουργός μας, που δεν είχε δώσει σημεία ζωής μετά το διάγγελμα της Δευτέρας, κατά το οποίο αποποιήθηκε κάθε ευθύνης για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Έτσι ήρεμος, είπε να απολαύσει τις διακοπές του στην Κρήτη, μέχρι να αναγκαστεί να γυρίσει στην Αθήνα στις 22/08 που ανοίγει η Βουλή. Δεν καταλαβαίνει ούτε από διεθνείς διασυρμούς, ούτε από πολιτικά σκάνδαλα, υπεύθυνος για τα οποία είναι ο ίδιος και οι μηχανισμοί του «καθεστώτος» του. Κι αφού θέλει να τον βλέπουμε ως «ανέμελο», έτσι θα τον δούμε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να απολαύσει τα μπάνια του στον γραφικό κόλπο στα Μάρμαρα, ανάμεσα στην Αγία Ρουμέλη και το Λουτρό, και έφτασε στην παραλία με σκάφος με τη σύζυγό του Μαρέβα. όπως μαθαίνουμε από τοπικά μέσα.  Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Στην Κρήτη για μίνι ανάπαυλα o πρωθυπουργός Μπάνιο και μεζέδες στα Μάρμαρα Σφακίων Από τα Χανιά αναμένεται να αναχωρήσει αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο 3 Î. πριν ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1360 360" Όπως μεταδίδει το kriti360.gr, (που δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες), κάθισε και στο μοναδικό καφέ - εστιατόριο που υπάρχει στην περιοχή. Ο Πρωθυπουργός σύμφωνα με το flashnews.gr, είχε μεταβεί στα Χανιά από την Παρασκευή 5 Αυγούστου, αλλά την Δευτέρα 8/08 αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να κάνει την δήλωση για το θέμα της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη (του χάλασε τις διακοπές…).

Αύριο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου θα ταξιδέψει στην Τήνο για να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού, του καταδρομικού «Έλλη», όπως μας ενημερώνει το πρωθυπουργικό γραφείο. Από Τρίτη ίσως πιάσει Αθήνα.

Για τα φλέγοντα ζητήματα των ημερών όπως το σκάνδαλο με τις υποκλοπές ή οι δεκάδες πρόσφυγες που αργοπεθαίννουν στον Εβρο αβοήθητοι απο το ''επιτελικό κράτος'' του Κυριάκου, ούδεν σχόλιον από τον πρωθυπουργό. Προηγείται η χαλάρωση. Άλλωστε τόση ένταση δεν την αντέχει….

  FAQ

Δεν υπάρχουν σχόλια: