Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

''ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟ'Ι'ΔΗΣ'' ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !!! [ video ]

Το όνομα του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη θα έχει ο σταθμός των Εξαρχείων όταν αυτός ολοκληρωθεί το 2028, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μετά την έναρξη εργασιών της γραμμής 4 στην ομώνυμη πλατεία.

Σε δηλώσεις του, ο Κ. Καραμανλής αποκάλυψε ότι ο σταθμός, που θα ολοκληρωθεί το 2028 θα φέρει το όνομα του Μ. Χρυσοχοΐδη, προκειμένου όπως είπε να τιμηθεί «για την συμβολή του στην καταπολέμηση του άβατου των Εξαρχείων».

Πώς θα διακοσμηθεί ο σταθμός

Όπως αποκάλυψε επίσης ο υπουργός, η διακόσμηση του σταθμού θα είναι αρκετά ιδιαίτερη και θα περιλαμβάνει φωτογραφίες από οδομαχίες που έχουν γίνει στην περιοχή, καθώς και πραγματικές μολότοφ που βρέθηκαν αχρησιμοποίητες.Βρέθηκε αχρησιμοποίητη μολότοφ μέσα σε σχολείο στην Πάτρα

Ο σταθμός, τέλος, θα έχει σύστημα πυρόσβεσης τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο θα περιλούζει αυτόματα όλους τους χώρους αλλά και τους επιβάτες σε περίπτωση που εντοπιστούν εύφλεκτα υλικά.

Ποιοι άλλοι σταθμοί έχουν μετονομαστεί

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δίνεται το όνομα εν ζωή πολιτικού σε σταθμό,

καθώς ήδη στον σταθμό του Κορυδαλλού έχει δοθεί το όνομα του Άκη Τσοχατζόπουλου, ενώ είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να δοθεί το όνομα του Παναγιώτη Λαφαζάνη στον σταθμό του Νομισματοκοπείου.

Πάντως δεν είναι λίγοι οι ειδικοί που έχουν εκφράσει επιφυλάξεις για την κατασκευή του σταθμού στα Εξάρχεια, καθώς από τις 365 μέρες του χρόνου αναμένεται να παραμένει κλειστός γύρω στις 364.... tovatraxi

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: