Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

''ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ'' ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ - ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ !!! [ video ]

Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν πλήρως το δικαίωμα του Ισραήλ στην ''αυτοάμυνα'', τόνισε χθες Σάββατο το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, προτρέποντας όλες τις πλευρές να αποφύγουν περαιτέρω κλιμάκωση, καθώς οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σφυροκοπούσαν τη Γάζα.

Τουλάχιστον 24 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων 6 παιδιά, έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 203 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των ισραηλινών επιθέσεων το προηγούμενο 48ωρο, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας. Αυτό δεν είναι έγκλημα πολέμου των Ισραηλινών Αυτό δεν το αναφέρουν τα Μέσα Μαζικής Συσκότισης. Για την Κυβέρνηση την ΕΕ και τον ΟΗΕ δεν είναι νεκρά παιδιά. Είναι απλώς Παλαιστίνιοι. Παλαιστίνιοι μαχητές εκτόξευσαν ρουκέτες κατά του Ισραήλ - οι οποίες στην πλειονότητά τους αναχαιτίστηκαν ενεργοποιώντας σειρήνες αεροπορικής επιδρομής και αναγκάζοντας πολλούς κατοίκους να τρέχουν να κρυφτούν σε καταφύγια. Δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα από τις ισραηλινές αρχές. Μένει άφωνος κανείς μπροστά στην δολοφονική και απάνθρωπη εφευρετικότητα του κράτους δολοφόνου. Παρ' όλα τα δεινά που τράβηξε ο εβραϊκός λαός από τους Ναζί φαίνεται πως οι μέθοδοι του κράτους Ισραήλ σε τίποτα δεν διαφέρουν από τις μεθόδους του Χίμλερ, του Μέγκελε και όλων των διεστραμμένων δολοφόνων της γενοκτονίας και του Ολοκαυτώματος.
Ο πολύπαθος λαός της Παλαιστίνης γίνεται θύμα όλο και πιο φρικιαστικών μεθόδων γενοκτονίας και πειραμάτων όπου διαφαίνονται καθαρά και τα κέρδη των εταιριών της πολεμικής - αστυνομικής - ιατρικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας από τα πειράματα που το Ισραήλ δοκιμάζει πάνω στο κορμί τους. Όπως ακριβώς και την εποχή των Ναζί....

Δεν υπάρχουν σχόλια: