Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ : ΕΝΑ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ !!! [ video ]

Το….''αργόστροφο φασιστόμουτρο'' ονόματι Τσιάρτας επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά γιατί οι φίλαθλοi της ΑΕΚ τον θεωρούν....''σκουπίδι''

Ο εν λόγω με την....''απαστράπτουσα ευφυία'' που τον διακρίνει αναρωτήθηκε: «Εκτός νόμου τέθηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας. Εδώ γιατί καθυστερούμε;»

Η πληρωμένη απάντηση ήρθε από τον ''Οδηγητή''.

Ο ''Οδηγητής'' υπενθυμίζει με σκωπτικό τρόπο ότι ο Β. Τσιάρτας δεν καλέστηκε στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και επισημαίνει:

«Σκεφτήκαμε να μπούμε στον κόπο να εξηγήσουμε στον @Vasilis Tsiartas γιατί το σύστημα “καθυστερεί” να ξεμπερδέψει με το ΚΚΕ, αλλά επειδή δε φημίζεται για την ταχύτητά του, μέχρι να απαντήσει, θα έχουν χτιστεί άλλα 5 γήπεδα στη Φιλαδέλφεια και θα είναι πάλι ακάλεστος…». 

 
Νωρίτερα ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter @NMpogiopoulos σχολίασε τον… αστραχάν με τον παρακάτω τρόπο:
“Το θέμα δεν είναι ότι το φασιστόμουτρo
@Vasilis Tsiartas
θέλει απαγόρευση του ΚΚΕ (τι φασιστόμουτρο θα ήταν άλλωστε). Το θέμα είναι ότι το ΚΚ Ουκρανίας έχει τεθεί εκτός νόμου στην…''δημοκρατική'' Ουκρανία εδώ και 8 χρόνια αλλά αυτός ο αργόστροφος τώρα θυμήθηκε να…πανηγυρίσει”.
 
Υπενθυμίζεται πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βασίλης Τσιάρτας, φέρεται να έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο να έρθει κοντά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τους Θάνο Τζήμερο και Φαήλο Κρανιδιώτη στην Εθνική Συμμαχία (Ε.ΣΥ.). Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες ημέρες ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για την ένταξη του στο κόμμα που δημιούργησε με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, πριν από λίγο καιρό στα ακροδεξιά της Νέας Δημοκρατίας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: