Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ. ''ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗΣΟΥΝ'' !!! [ video ]

Την ώρα που ο πόλεμος στο Ουκρανικό κλιμακώνεται και περνάει σε νέα φάση, ο....''πρόεδρος'' της Ουκρανίας προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου δήλωση. Στην ομιλία του προς το Αυστραλικό κοινοβούλιο, είπε ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να χτυπήσει προληπτικά τη Ρωσία, προκειμένου να «αποκλείσει το ενδεχόμενο χρήσης πυρηνικών όπλων από τη Μόσχα». Ουσιαστικά, κάλεσε το ΝΑΤΟ να εμπλακεί άμεσα στον πόλεμο, αλλά χωρίς να διευκρινίσει αν είχε κατά νου ένα προληπτικό πυρηνικό χτύπημα ή τη χρήση συμβατικών όπλων. 
«Τι πρέπει να κάνει το ΝΑΤΟ; Να αποκλείσει την πιθανότητα χρήσης πυρηνικών όπλων από τη Ρωσία. Αλλά το πιο σημαντικό, κάνω μια νέα έκκληση στη διεθνή κοινότητα, όπως και πριν από τις 24 Φεβρουαρίου: προληπτικά πλήγματα ώστε οι Ρώσοι να ξέρουν ποια θα ήταν η μοίρα τους αν χρησιμοποιήσουν πυρηνικά. Και όχι το αντίθετο. Να περιμένουμε τη Ρωσία να χτυπήσει και μετά να λέμε: “Α, έτσι είσαι, τώρα θα δεις”. Επανεξετάστε πώς ασκείτε πίεση, τη σειρά των ενεργειών σας».
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι de facto υπεύθυνες για τις δραστηριότητες στο Κίεβο και, κατά συνέπεια, θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις δηλώσεις του Ζελένσκι», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δηλώσεις του Ζελένσκι δεν είναι παρά κάλεσμα για έναρξη παγκόσμιου πολέμου. Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας  προέτρεψε τους ψυχιάτρους να δουν τον Ζελένσκι μετά τις δηλώσεις του,  για προληπτικό χτύπημα κατά της Ρωσίας. Σύμφωνα με τον Ζελένσκι, το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να περιμένει τις ενέργειες της Ρωσίας, αλλά να ενεργήσει από μόνο του. Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ αντέδρασε πολύ έντονα στο κάλεσμα του Ζελένσκι για τη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, «οι ψυχίατροι θα πρέπει να προλάβουν αυτόν τον ηλίθιο και να τον λοβοτομήσουν.

Προκάλεσε περισσότερα προβλήματα στους δικούς του παρά σε όλους τους άλλους»......

Δεν υπάρχουν σχόλια: