Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ'' ΚΑΙ ΤΟ ''ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ'' ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ''. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ !!! [ video ]

Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου, έγιναν οι ανακοινώσεις για το τι θα περιλαμβάνει το «εορταστικό καλάθι του νοικοκυριού» και «καλάθι του Άη Βασίλη». Τα νέα καλάθια θα τεθούν σε ισχύ από τις 14 Δεκεμβρίου, ενώ θα διαρκέσουν μέχρι τις πρώτες ημέρες του 2023. Οι σχετικές ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκαν από τον υπουργό....''Ανάπτυξης'' και....''Επενδύσεων'', Άδωνη Γεωργιάδη.

Τι θα περιλαμβάνει το «εορταστικό καλάθι του νοικοκυριού»

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, το «εορταστικό καλάθι του νοικοκυριού» θα ισχύσει από τις 14 Ιανουαρίου μέχρι τις 4 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:

  • T Bon Stake
  • Φιλέτο μοσχαρίσιο
  • Ψαρονέφρι καθαρισμένο (χωρίς λέπια)
  • Σπαλομπριζόλα Βουβαλίσια Κερκίνης

Από τη λίστα ΔΕΝ λείπουν τα μελομακάρονα (χωρίς μέλι & καρύδια) ή μελομακάρονα οσπρίων και οι κουραμπιέδες (χωρίς ζάχαρη). Όπως εξήγησε ο Α. Γεωργιάδης:

«Είχε γίνει μεγάλη συζήτηση για το αν θα περιλάβουμε κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Με δική μου απόφαση θα τα συμπεριλάβουμε τελικά με τις παραπάνω προδιαγραφές όμως, για να μην έχουμε αθέμιτο ανταγωνισμό με ζαχαροπλαστεία και φούρνους»

Τι περιλαμβάνει το «καλάθι του Άη Βασίλη»;

Ο ίδιος ανακοίνωσε πως:

«Επειδή δεν θέλουμε να δώσουμε σήμα ότι όλα πρέπει να δίνονται από τα σούπερ μάρκετ αποφασίσαμε με τον σύνδεσμο Ελληνικών παιχνιδιών και φτιάξαμε το καλάθι του Άγιου Βασίλη»

Το «καλάθι του Άη Βασίλη» θα περιλαμβάνει παιχνίδια θα έχει ισχύ από τις 14 Δεκεμβρίου και έως τις 11 Ιανουαρίου. Μέσα σε αυτή την περίοδο, όλα τα καταστήματα παιχνιδιών θα φτιάξουν το δικό τους καλάθι που θα πρέπει να περιλαμβάνουν τις παρακάτω 10 κατηγορίες:

  1. Πατίνια ηλεκτρικά
  2. Φουσκωτές κούκλες ''Sex Dolls'' και άλλα αξεσουάρ
  3. Σκάφη αναψυχής
  4. Πιστόλια σκοποβολής σε ''Ρομά'' και άλλες δράσεις
  5. Παιχνίδια κατασκευαστών, τραπεζιτών, & οικονομικών παραγόντων
  6. Αθλητικά σωματεία, ομάδες κτλ.
  7. Διώροφες μεζονέτες
  8. Μουσικά όργανα
  9. Τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα τύπου Drones
  10. Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Σύμφωνα με τον Α. Γεωργιάδη:

«Οι περισσότερες αλυσίδες μας έχουν πει ότι θα συμπεριλάβουν περισσότερα από ένα και θα είναι πλούσιο.

Θα υπάρχει ειδικό πεδίο στο e-katanalotis για να παρακολουθείτε και την εξέλιξη τιμών ανά αλυσίδα και ανά παιχνίδι. Με το καλάθι αυτό τα παιχνίδια θα ελέγχονται ως προς το περιθώριο του κέρδους»....

Δεν υπάρχουν σχόλια: