Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟ ΤΟ ΕΣΥ !!! [ video ]

Εγκεφαλικά νεκρό είναι το εξάχρονο αγοράκι από τα Γρεβενά, το οποίο υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Ο μικρός Θωμάς έπαθε ανακοπή ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και αμέσως το ΕΚΑΒ στα Γρεβενά ανέλαβε το περιστατικό. Έγινε διασωλήνωση και αναζητήθηκε κρεβάτι στη Θεσσαλονίκη, όμως δεν υπήρχε ελεύθερο και έτσι αποφασίστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ρίου. Ανακεφαλαιώνουμε. Εξάχρονο παιδί παθαίνει ανακοπή στα Γρεβενά, και το ασθενοφόρο το μεταφέρει ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, 300 χιλιόμετρα μακριά, γιατί δεν υπήρχε λέει διαθέσιμη ΜΕΘ πιο κοντά. Στο δρόμο το ασθενοφόρο παθαίνει βλάβη(!) και έρχεται άλλο ασθενοφόρο να πάρει το παιδί. Το παιδί φυσικά μετά από όλα αυτά πεθαίνει.
Αυτή είναι η κατάσταση της δημόσιας υγείας μετά από τρεισήμισι χρόνια διακυβέρνησης του Μητσοτάκη, τρεισήμισι χρόνια που την διαλύουν συνειδητά. Στην Ελλάδα του 2023 αν πάθεις οτιδήποτε και δεν έχεις λεφτά, γνωριμίες ή εξουσία, απλά πεθαίνεις.
Να θυμίσω ότι τον Εφραίμ όταν είχε πάθει covid τον μετέφεραν με ελικόπτερο από το Άγιο Όρος στον Ευαγγελισμό. Ο Εφραίμ φυσικά ζει. Ελλάς 2023 ρε φίλε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: