Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

ΣΤΗΝΟΥΝ ''ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ'' ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !!! [ video ]

Την ώρα που η κυβέρνηση διαμηνύει πως ψάχνει να βρει τρόπο για «μπλόκο» της καθόδου του κόμματος του Κασιδιάρη στις επερχόμενες εκλογές, η αστυνομία, με τη σύμφωνη γνώμη, της δημαρχίας Μπακογιάννη έδωσαν άδεια στην εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» να πραγματοποιήσει συγκέντρωση για....τα Ίμια, στην πλατεία Ρηγίλλης.
 Σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook, η δημοτική κίνηση Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα, που εκπροσωπείται στο δημοτικό συμβούλιο, καταγγέλλει «τις πολιτικές διευκολύνσεις της δημαρχίας Μπακογιάννη και της κυβέρνησης στο κόμμα των υπερασπιστών του ναζισμού και του φασισμού στον τόπο μας, των καταδικασμένων στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας, των καταδικασμένων ακόμα και από την αστική δικαιοσύνη για εγκλήματα και τις δολοφονίες», παραθέτοντας και το σχετικό έγγραφο.

 Δηλώνουμε καθαρά ότι θα συμβάλλουμε μαζί με το αντιφασιστικό αντιρατσιστικό αντιπολεμικό διεθνιστικό κίνημα ώστε τα ναζιστικά αποβράσματα να μην πραγματοποιήσουν τη φιέστα τους! Αθήνα πόλη αντιφασιστική Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας! Το γεγονός κατήγγειλε και η ΚΕΕΡΦΑ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Πόσο πιο υποκριτική μπορεί να γίνει η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ που προωθεί τάχα τροπολογία στη Βουλή για τον αποκλεισμό των κατάλοιπων της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, καταδικασμένων για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, για τις δολοφονίες του Σαχζάτ Λουκμάν και του Παύλου Φύσσα, τις επιθέσεις κατά μεταναστών, αριστερών και αγωνιστών των κινημάτων; Η επικινδυνότητα της θεωρίας των δύο άκρων που εξισώνει την αριστερά με το φασισμό δείχνει το αποκρουστικό της πρόσωπο με την νομιμοποίηση των ναζί της Χρυσής Αυγής. Χτίζουν γέφυρες με την ακροδεξιά για να σώσουν την καταρρέουσα κυβέρνηση της ακρίβειας, της φτώχειας, των Μίχων και των Πάτσηδων». Μάλιστα, προγραμματισμένη είναι και αντισυγκέντρωση στο ίδιο σημείο, προκειμένου να μπλοκαριστεί η «ναζιστική φιέστα».Δεν δώσαμε άδεια, δώσαμε σύμφωνη γνώμη για την εκδήλωση της εγκληματικής οργάνωσης των νεοναζί, λέει ο Δήμος Αθηναίων. Έτσι είναι. Όταν έχεις συνηθίσει να απευθύνεσαι σε ηλίθιους, όλα είναι εύκολα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: