Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΚΑΙ....''ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ'' !!! [ video ]

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός θερμοπυρηνικού πολέμου και σήμερα οι δύο υπερδυνάμεις δεν μιλάμε για να λύσουμε αυτές τις διαφορές και τις εντάσεις.

«Κατά συνέπεια», «οι δύο υπερδυνάμεις του κόσμου με το μεγαλύτερο οπλοστάσιο πυρηνικών όπλων

και οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για αυτό δεν έχουν τους μηχανισμούς εκείνους για να ελέγξουν το οπλοστάσιο αυτό. (…) κανείς δεν μιλά για μείωση των εξοπλισμών. Όλοι μιλούν για κλιμάκωσή τους. Κυριολεκτικά πρόκειται για τον ορισμό της έννοιας της τρέλας. Αν ξεκινήσουμε κάτι τέτοιο θα καταστραφούμε και θα λέμε νικάμε, νικάμε. Όχι θα είμαστε νεκροί. Παρ' όλα αυτά πρόκειται να ξοδέψουμε τρις για να εκσυγχρονίσουμε αυτό το οπλοστάσιο.
Ποια είναι η ελπίδα σε αυτή την κατάσταση; Καμία. Για ποιο λόγο η Ρωσία να κάτσει να συζητήσει με τις ΗΠΑ το οτιδήποτε. Είμαστε ψεύτες, απατεώνες, δεν μπορούν να μας εμπιστευτούν. Η Γερμανία και η Γαλλία επίσης είναι αναξιόπιστες. Το ΣΑ του ΟΗΕ παρομοίως. Με ποιους οι Ρώσοι θα μιλήσουν; Οι Συνθήκες δεν  λένε τίποτα για τις ΗΠΑ, δεν λένε τίποτα για το Σ.Α. του ΟΗΕ.
Η Ρωσία  δεν πρόκειται ποτέ, μα ποτέ να διαπραγματευτεί  με οποιονδήποτε για την Ουκρανία.
Ελπίζω να βγω λάθος, Το ελπίζω. Θέλω να βγω λάθος, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση αυτό θα σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα για την ανθρωπότητα. Η μόνη ελπίδα για παγκόσμια επιβίωση είναι το ΝΑΤΟ να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση προσεκτικά και με ανοικτό μυαλό.  

''Γιατί σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ανοίγει η πύλη της κολάσεως και....χάρηκα που σας γνώρισα''».

''Σκοτ Ρίττερ'' Πρώην αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ και πρώην επιθεωρητής όπλων μαζικής καταστροφής του ΟΗΕ στο Ιράκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: