Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ''ΞΕΠΛΗΜΑ'' ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ''ΠΟΤΑΜΙ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ'' ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΘΥΣ ΛΕΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!! [ video ]

Ένα ολόκληρο σύστημα έχει τεθεί στην αναζήτηση του τρόπου με τον οποίο θα ξεπλυθεί ως τις εκλογές ο πιο αδίστακτος και ασυναίσθητος πρωθυπουργός που κυβέρνησε την Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που θα αντιμετωπίσει ο Σταύρος Θεοδωράκης τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη συνέντευξη που θα δημοσιοποιηθεί σήμερα ίσως ιντριγκάρει περισσότερο και από τις απαντήσεις που θα δοθούν. Σε ένα εξοργιστικά στημένο σκηνικό, ο Μητσοτάκης φαίνεται να «αγωνιά» μέσα στη νύχτα στο Μέγαρο Μαξίμου και ο Θεοδωράκης να τον καταγράφει με την κάμερα.

Αυτό το σκηνικό βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς την ώρα που οι άνθρωποι καίγονταν ζωντανοί στα τρένα – φέρετρα, συγκεκριμένα στην 1:38 τα ξημερώματα της 1ης Μαρτίου, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο καλούσε τον ΣυΡιζΑ να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη! Το γεγονός ότι τα γυρίσματα της πρώτης συνέντευξης που είχε γίνει προ των Τεμπών, αλλά μετά από αυτά δεν θα μπορούσε να παιχτεί στον τηλεοπτικό αέρα, είχαν γίνει στη χαράδρα του Βίκου, προϊδεάζει πολλούς ότι δεν θα είναι πιεστική για τον πρωθυπουργό. Όσοι γνωρίζουν τον Σταύρο δεν συμφωνούν, αλλά το σίγουρο είναι πως ο πρώην πρόεδρος του Ποταμιού μοιάζει σε αυτή την ηλικία να περνάει από …εξετάσεις απόψε! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πιο βαθύς λεκές στην Ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας και ως τέτοιος θα καταγραφεί, ακόμα και μέσα στο ίδιο του το κόμμα.
Θυμηθείτε το: Την επόμενη δεκαετία, ηγεσία και στελέχη της ΝΔ θα κάνουν τα πάντα για να αποστασιοποιηθούν από αυτόν και θα αγωνίζονται να πείσουν ότι δεν είχαν καμία σχέση μαζί του. Αυτά στο μέλλον.
Όταν η χώρα θα έχει πλυθεί και θα έχει καθαρίσει. Προς το παρόν ζούμε το… ξέπλυμα. Πρώτα πλυντήρια, υπουργοί και βουλευτές. Οι περισσότεροι έχουν εξαφανιστεί, προσπαθώντας να περισώσουν κάτι από την αξιοπρέπειά τους. Υπάρχουν όμως οι μητσοτακικές συσκευές στις οποίες αυτή η λέξη είναι άγνωστη: Γεραπετρίτης, Οικονόμου, Γεωργιάδης στην πρώτη γραμμή, συν κάτι μάρκες δευτέρας διαλογής τύπου Βούλτεψη. Ψέμα στο ψέμα και χωρίς ίχνος ντροπής. Από το να παρουσιάσουν ένα σύστημα 8 χιλιομέτρων που δεν πιάνει καν την εμβέλεια του τόπου του δυστυχήματος ως «τηλεδιοίκηση», ενώ όλοι οι εργαζόμενοι φωνάζουν ότι η τηλεδιοίκηση αγνοείται από τις 27/7/2019, μέχρι να δημιουργήσουν την εικόνα ενός πρωθυπουργού που δεν ήξερε επί τέσσερα χρόνια τίποτα, αλλά τώρα που έμαθε θα γίνει ο μέγας μεταρρυθμιστής. Και δεν ντρέπονται να λένε ψέματα ούτε καν υπό το αβάσταχτο για έναν ολόκληρο λαό βάρος των δεκάδων νεκρών παιδιών που έφερε η εγκατάλειψη του Κράτους στην τύχη του.

Από τις ΜΕΘ που δεν έγιναν και πέθαινε ο κόσμος σαν το σκυλί στ’ αμπέλι μέχρι το καμένο επί των ημερών τους σύστημα τηλεδιοίκησης που δεν έδωσαν μερικές χιλιάδες ευρώ για να το επιδιορθώσουν, την ώρα που μεταξύ τους έκαναν πάρτι δισεκατομμυρίων. Χώρια οι διορισμοί ανίδεων κομματόσκυλων σε θέσεις ευθύνης. Ετερόφωτα πολιτικά ανθρωποειδή στην υπηρεσία ενός τσιτάχ που ήταν τυφλοπόντικας. Δεύτερη κατηγορία μητσοτακικών απορρυπαντικών: Δημοσιογράφοι. Κι εδώ κάποιοι αρχίζουν και κρατούν μία κάποια απόσταση από τον πρωθυπουργό αναλογιζόμενοι την επόμενη μέρα, αλλά οι περισσότεροι κάνουν με πάθος τα πάντα για να μην πέσει, διότι ξέρουν ότι δεν αποτελούν απλώς επιβάτες του βυθιζόμενου καραβιού αλλά την επίπλωσή του. Τρίτη κατηγορία απορρυπαντικών: Οι δημοσκόποι. Όχι όλοι, διότι υπάρχουν επαγγελματίες που προσπαθούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, όσο κι αν οι αντισυστημικοί ψηφοφόροι τους κρύβονται και αρνούνται να πουν τις προθέσεις τους. Όμως κι εδώ υπάρχουν οι δημοσκόποι του καθεστώτος, σε διατεταγμένη υπηρεσία ανόρθωσης του νεοδημοκρατικού φρονήματος. Επί τέσσερα χρόνια παρουσίαζαν μία μαγική εικόνα, αλλά τώρα πλέον εμφανίζουν τον Τιτανικό Μητσοτάκη να φτάνει πρώτος και ασφαλής στο λιμάνι ενώ κινείται ίσια προς το παγόβουνο.
Η πτώση του Μητσοτάκη είναι αναπόφευκτη, για τον ίδιο λόγο που πέφτουν παντού στον κόσμο οι κυβερνήσεις που εξελίχθηκαν σε απολυταρχικά καθεστώτα. Είναι ζήτημα αυτοσυντήρησης ενός λαού. Από τα πλυντήρια πάντως δεν πρόκειται να γλιτώσει η χώρα αυτή. Είχαν και θα έχουν πάντα δουλειά. Από τον Σημίτη στον Μητσοτάκη κι από εκεί στον επόμενο λεκέ της Ιστορίας.
Τελικά δεν ήταν γιος του πατέρα του.
Τελικά δεν ήταν αδερφός της αδερφής του.
Τελικά ήταν κάποιος που υπερβαίνει κάθε πολιτική κληρονομιά και κάθε οικογενειακό γονίδιο.....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: