Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ....''ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ'' ΚΑΙ ΤΟ....''ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΟΝΑΣ'' !!! [ video ]

Το Πάσχα πλησιάζει και μαζι με αυτό έρχεται και το «καλάθι του Πάσχα», όπως και το «Καλάθι της Νονάς». Για τα δύο αυτά καλάθια θα γίνουν ανακοινώσεις αύριο, όπως ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης. Συγκεκριμένα, είπε πως ετοιμάζεται το «Πασχαλινό καλάθι» που θα περιέχει αρνί, κατσίκι, τσουρέκι, σοκολάτα, ενώ παράλληλα στα σκαριά βρίσκεται και το «καλάθι της νονάς». Σημείωσε μάλιστα πως φέτος περιμένουμε το Πάσχα χαμηλότερες τιμές από ότι είχαμε πέρυσι.

Ο ίδιος τόνισε πως την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου, θα ανακοινωθούν επίσημα και τα δύο αυτά καλάθια που έρχονται να δημιουργήσουν ένα ανάχωμα κατά της ακρίβειας και να υποστηρίξουν τα νοικοκυριά, όπως είπε.

Tο «καλάθι του νονάς»

Από την άλλη, το «καλάθι της νονάς», θα θυμίζει εκείνο που εφαρμόστηκε την περίοδο των Χριστουγέννων, στα καταστήματα παιχνιδιών. Οι κατηγορίες παιχνιδιών που θα περιλαμβάνει αναμένεται μάλιστα είναι παρόμοιες με εκείνες στο «καλάθι του Αϊ Βασίλη». Παράλληλα θα προστεθούν επίσης οι λαμπάδες.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: