Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

ΜΑ ΚΑΛΑ....ΠΟΣΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΕΙΣΑΙ !!! [ video ]

Αν κάποιος από την οικογένεια σου βρίσκεται ανάμεσα στα 37 χιλιάδες ονόματα των νεκρών της πανδημίας και ψηφίσεις Μητσοτάκη, σόρρυ, αλλά είσαι μ@λάκας.
Αν το σπίτι σου κινδυνεύει να το φάνε νύχτα τα funds και ψηφίσεις Μητσοτάκη, σόρρυ, αλλά είσαι μ@λάκας.
Αν δεν σου φτάνει ο μισθός για μετά τις 10 του μήνα, ψωνίζεις στο σούπερ μάρκετ μόνο με προσφορές, υπολογίζεις τα λεφτά σου ακριβώς και στο ευρώ πριν φτάσεις στο ταμείο, δεν μπορείς καν να ξεφύγεις για να αγοράσεις ένα γλυκό παραπάνω και ψηφίσεις Μητσοτάκη, σόρρυ, αλλά είσαι μ@λάκας.
Αν χρειάζεσαι το δημόσιο νοσοκομείο για να κάνεις μια σοβαρή εξέτασή ή μια επέμβαση ή οτιδήποτε δεν είναι μια απλή επίσκεψη σε ιδιώτη γιατρό και ψηφίσεις Μητσοτάκη, σόρρυ, αλλά είσαι μ@λάκας.
Αν έχεις παιδιά που δίνουν για πανεπιστήμιο ή έδωσαν για πανεπιστήμιο και κόπηκαν λόγω ΕΒΕ και ψηφίσεις Μητσοτάκη, σόρρυ, αλλά είσαι μ@λάκας.
Αν κάποιος από το σόι σου ή τους φίλους σου βρισκόταν στο τρένο του θανάτου των Τεμπών και ψηφίσεις Μητσοτάκη, σόρρυ, αλλά είσαι μ@λάκας.
Αν προέρχεσαι από προφυγική οικογένεια, αν στο σπίτι σου ακόμα μιλάτε για όσα οι πρόγονοι σας άφησαν πίσω και ψηφίσεις Μητσοτάκη, σόρρυ, αλλά είσαι μ@λάκας.
Αν ανήκεις στους αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες που είδαν αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές για να κοπούν αυτές των....«συναδέλφων» σου με καθαρά εισοδήματα άνω των 50 χιλιάδων ευρώ και ψηφίσεις Μητσοτάκη, σόρρυ, αλλά είσαι μ@λάκας.
Αν πέρασες μαύρο χειμώνα γιατί δεν έβγαινε ο λογαριασμός του ρεύματος, μείωσες τη θέρμανση του σπιτιού σου και ψηφίσεις Μητσοτάκη, σόρρυ, αλλά είσαι μ@λάκας.
Αν δε θες να πληρώνεις το νερό όσο το ρεύμα από του χρόνου και ψηφίσεις Μητσοτάκη, σόρρυ, αλλά είσαι μ@λάκας.
Αν είσαι συνταξιούχος που σου κόπηκε η 13η σύνταξη, φορολογήθηκαν τα κουτσουρεμένα αναδρομικά που σου δώσανε, έσκασαν στην εφορία σου ανεξήγητα χαράτσια για παλιές εισφορές και ψηφίσεις Μητσοτάκη, σόρρυ, αλλά είσαι μ@λάκας.
Αν ελπίζεις να γίνεις συνταξιούχος αλλά περιμένεις εδώ και 2 ή 3 χρόνια να βγει η σύνταξη ενώ ο κοντός γλόμπος λέει ψέματα για τις εκκαθαρισμένες συντάξεις και ψηφίσεις Μητσοτάκη, σόρρυ, αλλά είσαι μ@λάκας.
Αν είσαι άνεργος ή δουλεύεις σεζόν ή δουλεύεις χωρίς να τολμάς να βγάλεις κιχ γιατί πια δεν υπάρχει επιθεώρηση εργασίας και σου συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι και ψηφίσεις Μητσοτάκη, μάντεψε τι είσαι. Είσαι μ@λάκας.
Αν έχεις φάει ξύλο ή χημικά, χωρίς να έχεις κάνει α π ο λ ύ τ ω ς τίποτα, απλά γιατί καθόσουν σε μια πλατεία στη Νέα Σμύρνη ή την Αγ. Παρασκευή ή την Κυψέλη, να πάρεις μια ανάσα επί πανδημίας, και ψηφίσεις Μητσοτάκη, σόρρυ, αλλά είσαι μ@λάκας. Το ίδιο εάν έφαγες πρόστιμο γιατί έβγαλες το σκύλο βόλτα μετά τις 11.
Αν είσαι νησιώτης και είδες το νησιωτικό ισοδύναμο να κάνει φτεράααα, έχεις μείνει χωρίς σταθερή σύνδεση πλοίου ή χωρίς γιατρό και ψηφίσεις Μητσοτάκη, σόρρυ, αλλά είσαι μ@λάκας.
Αν είσαι αγρότης και σε έχουν τόσο επικά χεσμένο, όσο σε έχουν αυτή τη στιγμή αλλά εσύ επιμένεις να πας να ψηφίσεις Μητσοτάκη, σόρρυ, αλλά είσαι μ@λάκας και όταν έρθω καλοκαίρι στο χωριό, μην ακούσω ΚΙΧ.
Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής, θέλω να ελπίζω ότι δεν είσαι μ@λάκας και ότι έχεις καταλάβει ότι η Κεραμέως ΕΙΝΑΙ η πανούκλα.
Αν είσαι καλλιτέχνης, ή θες να γίνεις καλλιττέχνης και αγαπάς τον πολιτισμό και την κουλτούρα αυτής της χώρας με ουσιαστικό τρόπο, και ψηφίσεις Μητσοτάκη, σόρρυ, αλλά πραγματικά απορώ με την ευφυία σου.
Αν θεωρείς τον εαυτό σου ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, είτε είσαι συντηρητικός, είτε προοδευτικός, δεξιός, κεντρώος, πολύχρωμος, αλλά μπορείς να συγχωρήσεις το σκάνδαλο των υποκλοπών και ψηφίσεις Μητσοτάκη, σόρρυ, αλλά είσαι μ@λάκας.
Αν ανήκεις στην κατηγορία όλοι ίδιοι είναι, τράβα ψήφισε και μας ξαναπρήζεις από Δευτέρα, αφότου θα έχουμε ξεφορτωθεί τον άχρηστο γόνο. Μην είσαι μ@λάκας.....
    scandalopedia

Δεν υπάρχουν σχόλια: