Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Η ''ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ'' ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !!! [ video ]

Την αιτία για την κατάρρευση της τράπεζας θεμάτων αλλά και τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν για δεύτερη μέρα αποκάλυψαν σήμερα στελέχη του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων, αλλά και λοιποί κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Προσέξτε τι είπε ο ''ΣΕΒ''...αστός κύριος Σκέρτσος, για το χάος που έχει διαμορφωθεί με τις εξετάσεις των Λυκείων και την Τράπεζα θεμάτων για δεύτερη μέρα:
«Προφανώς εδώ θα μπορούσαμε να το είχαμε αποτρέψει. Σας θυμίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση, έχουμε μια υπηρεσιακή κυβέρνηση»! Τι ΔΕΝ καταλαβαίνετε. Η Υπηρεσιακή Κυβέρνηση φταίει, επί Νέας Δημοκρατίας δε θα γινόταν αυτά τα πράγματα. Δέκα μέρες λείπει από το τιμόνι της χώρας το καλύτερο βιογραφικό της χώρας, ο σιμουλτανέ, ο γκόμενος, ο Μωυσής, το τσιτάχ, ο Τσόρτσιλ, ο μονομάχος ο Κένεντι και βλέπετε τι γίνεται. Μου θέλατε και αλλαγή κυβέρνησης, κακομοίρηδες. 114 χώρες έκαναν κυβερνοεπίθεση στην τράπεζα θεμάτων για να μείνουν αγράμματα τα παιδιά μας και να ψηφίζουν Μητσοτάκη. Έχουμε το καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα και μας ζηλεύουν.....Φίλε, έφυγε ο Κυριάκος και παρέλυσε το κράτος. Oλοι ξέρουμε τη λύση για την τράπεζα θεμάτων: ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!
«Οι ΚΑΘΗΓΗΤEΣ των παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή «χάκερς» και
«πράκτορες» που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων. Είναι Μεγάλα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλίκια είναι. Αλήτες. Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι»….ανέφερε με έναν ασύλληπτο οχετό ύβρεων που εξαπέλυσε κατά των εκπαιδευτικών ο γνωστός «γυρολόγος» της Βουλής, Γρηγόρης Ψαριανός, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Για κάποιο λόγο που γνωρίζει μόνο ο ίδιος, ο Ψαριανός θεωρεί ότι υπάρχουν καθηγητές που… «πανηγυρίζουν» για τις κυβερνοεπιθέσεις.
Γι’ αυτό, θεώρησε καλό να τους αποκαλέσει «μεγάλα καθάρματα», που πρέπει να απολυθούν, αλλά και «σκουλίκια, αλήτες» και «αρχιμαφιόζους»! Είμαστε σε πόλεμο αδέρφια, ανοίξτε τα Στρατοδικεία. Μας επιτίθενται 114+ χώρες. Υπενθυμίζεται πως η δεύτερη διαδοχική κατάρρευση προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου. Η άποψή μου και γι αυτό το φιάσκο με τις πανελλήνιες στην τράπεζα θεμάτων φταίνε....Χάκερς Εξωγήινοι. Όλοι το ξέρουν αυτό.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: