Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΟΥ ΠΙΑ ΚΥΡ - ΠΑΝΤΕΛΗ !!! [ video ]

Παρότι οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι, παρόλο που βιώνουμε μία ακραία πολιτικο - οικονομική - κοινωνική - υγειονομική κρίση, σπάνια ερχόμαστε αντιμέτωποι με τραγούδια που παίρνουν άμεση πολιτική θέση και μιλούν απευθείας με το σήμερα. Το πρώτο μικρό μέρος του - κάποιων λίγων δευτερολέπτων - είχε δημοσιευτεί με άλλη μορφή πριν μερικούς μήνες. Εδώ είναι το πρώτο μέρος μαζί με το - πολύ μεγαλύτερο σε διάρκεια - δεύτερο. Λίγα λεπτά με τον σιωπηλό πρωταγωνιστή τής ιστορίας μέσα στους αιώνες. Λίγες κουβέντες, ωμές, συγκεκριμένες και εφ' όλης της ύλης με τον κυρ-Παντελή, γιατί ο κόμπος πια έφτασε στο χτένι κι όπου κι αν το πιάσεις πονάει.

Στην μνήμη όσων δολοφονήθηκαν από κυρ-Παντελήδες ή από άλλα αποβράσματα που οι κυρ-Παντελήδες τούς έστειλαν για να...."ξεβρωμίσουν τον τόπο". Στην μνήμη όλων των όμορφων διαφορετικών ανθρώπων που έπεσαν στα χέρια, τα πόδια, τα μαχαίρια και τα όπλα τους.

Με την υπόσχεση ότι δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ κι ότι όσο στεκόμαστε όρθιοι, οι κυρ-Παντελήδες θα μας βρίσκουν πάντα απέναντί τους.

Δύναμη και αλληλεγγύη αδέρφια.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: