Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

ΠΑΤΡΑ : ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ. ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ''ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ Τ' ΑΤΙΘΑΣΑ'' ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ !!! [ video ]

''Άνοιξε πέτρα για να μπω'' (Μαρινέλλα)
Μια μεγάλη πέτρα έψαχναν να χωθούν απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, τα ''παιδιά'' της αντιπολίτευσης.
Για να κρύψουν τη ντροπή τους !
Δεν γνώριζαν ότι τις διαγωνιστικές διαδικασίες για τις απευθείας αναθέσεις που προβλέπει ο νόμος, δεν τις κάνει η δημοτική αρχή, αλλά οι υπηρεσίες.
Έτσι, η πρώτη σφαλιάρα ήρθε από τη διευθύντρια Οικονομικών του δήμου, η οποία με απλά και κατανοητά λόγια αποδόμησε το αφήγημα της αντιπολίτευσης πως....''κάτι ύποπτο συμβαίνει''.
Η δεύτερη σφαλιάρα ήρθε από τις παρεμβάσεις των αντιδημάρχων Πλέσσα, Τογιοπούλου , Κορδά, που....τους τάραξαν στη νομιμότητα.
Η τρίτη και πιο ηχηρή ήταν από τον Δήμαρχο που είπε : ''Κλείνουμε 9 χρόνια στο τιμόνι του δήμου και στο Γραφείο μου, όπως και των Αντιδημάρχων, δεν συχνάζουν εργολάβοι. Δεν τους ξέρουμε, ούτε μας ξέρουν. Αυτά γίνονταν επί δικών σας ημερών, τότε που οι εργολάβοι έκαναν πάρτι...''.
Λίγο μετά, θανατηφόρο καρφί έπεσε από τον Χρ. Πατούχα. Η αντιπολίτευση είχε ορίσει εισηγητή του θέματος τον Ι. Τσιμπούκη (παράταξη Ρώρου) και πρώην αντιδήμαρχο Ρίου.
Ο Πατούχας (σ.σ. ήταν τότε πρόεδρος των Εργοληπτών) θυμήθηκε ότι, επί ημερών Τσιμπούκη στο Ρίο, είχαν Τεχνικό Πρόγραμμα 600.000 και τα 480.000 ήταν με κατάτμηση έργων των 5.000 (σ.σ. δηλ. αναστέναξαν οι εργολάβοι...)
Αυτοί κουνάνε σήμερα το δάκτυλο στη ''Λαική Συσπείρωση''.....
 

Στάθης Κεραμιδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: