Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

ΑΠΟ ΤΟ ''ΜεΡΑ25'' ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΗΝ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ'' ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ....ΜΙΑ ΑΠΑΤΖΙΔΗ ΔΡΟΜΟΣ !!! [ video ]

Πληθώρα σχολίων προκάλεσε η απόφαση της Μαρίας Απατζίδη να συμπορευτεί με τον πρώην υποψήφιο της Ελληνικής Λύσης στις δημοτικές εκλογές.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Μαρίας Απατζίδη με τον συνδυασμό του πρώην υποψήφιου βουλευτή του Κυριάκου Βελόπουλου, Χρήστου Ηλιάδη, στον δήμο Αχαρνών, ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Κάποιοι έγραψαν πως «λογικά διάβασε επιστολές του Ιησού και… ψήθηκε», ενώ άλλοι άρχισαν να ρωτούν τον Γιάννη Βαρουφάκη αν εξακολουθεί να είναι μέλος του ΜεΡΑ25.

Άλλοι αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι έντυπο του Χ. Ηλιάδη είχε φιλοξενήσει θέσεις του καταδικασμένου πρώην χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη. Ο Ηλιάδης ήταν υποψήφιος με την Ελ. Λύση το 2019 και με το ΛΑΟΣ παλιότερα. Η εφημερίδα της παράταξής του έχει φιλοξενήσει συνέντευξη του Κασιδιάρη. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Μαρία Απατζίδη στον επόμενο σταθμό της σταδιοδρομίας της. Αλήθεια, όταν η Απατζιδη ζητούσε αλλαγή ηγεσίας στο ΜΕΡΑ25, εννοούσε ότι θέλει Βελοπουλο ή Κασιδιαρη; Τελικά ήταν πολύ καλό που το ΜέΡα25 δεν μπήκε στη βουλή....για να πέσουν οι μάσκες....

Δεν υπάρχουν σχόλια: