Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΖΟΥΜΑΚΑ Η....''ΡΙΖΙΚΗ'' ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο GAP ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ !!! [ video ]

Υποψηφιότητα - έκπληξη από τον Στέφανο Τζουμάκα κατατέθηκε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Κατά την ομιλία του, το μέλος της Κ.Ε. τόνισε πως το κόμμα χρειάζεται....''ιδεολογική και πολιτική ανασύνταξη''....''οργανωτική διεύρυνση'' και....''νέο σχέδιο δράσης''. «Στο κομματικό πεδίο προέχει να παραμεριστούν οι παρασιτικές δραστηριότητες της υποκατάστασης της πολιτικής και της εσωκομματικής δημοκρατίας από οργανωτικά γκρουπ τα οποία καθήλωναν την Αριστερά σε μειοψηφικές πολιτικές ήττας». Ο Σ. Τζουμάκας μίλησε, επίσης, για την ανάγκη ενός....''ανοιχτού πολιτικού κόμματος''. Σε αυτό το πλαίσιο, θα καταθέσει και προτάσεις για αλλαγές στο καταστατικό.

Αυτός είναι ο Τζουμακας.
Να τον χαίρεται ο Σύριζα και να τον καμαρώσουν και πρόεδρο.
Ο κύριος αυτός δεν υπήρξε απλά βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αλλά είχε αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες σε όλες σχεδόν τις....''πράσινες'' κυβερνήσεις.
Για αυτό ωστόσο που έχει μείνει στη μνήμη της μικρομεσαίας αγροτιάς είναι οι "επιδόσεις" του ως αρμόδιος Υπουργός Γεωργίας την περίοδο 1996 - 1997.
Αυτός λοιπόν ο...."αριστερός" της ΕΕ και του Ευρωμονοδρομου είχε σαν αρμόδιος Υπουργός Γεωργίας την περίοδο εκείνη αποκαλέσει τους δεκάδες χιλιάδες αγρότες που συμμετείχαν στις μαζικές και πολυήμερες κινητοποιήσεις με επίκεντρο την Βιοκαρπέτ "καθυστερημένους", "υποκινούμενους", "τσιφλικάδες" μέχρι και ''τρομοκρατες''.
Και μίλαγε "για υποκινούμενες απο το ΚΚΕ κινητοποιήσεις",για "μεγαλοαγρότες που ξεσηκώνονται", αγρότες ''υπόδικους'' και "βαρυποινίτες".
Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω οι κινητοποιήσεις έληξαν με την γνωστή και πρωτόγνωρη ''επιχείρηση βουλκανιζατέρ'', όπου η κυβέρνηση προχώρησε στην απαράδεκτη κίνηση.....να ξεφουσκώσει τα λάστιχα των τρακτέρ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: