Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΤΡΑ : ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ Ο.Α.Κ.Α. ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ !!! [ video ]

«Δεν υπάρχει δυστυχώς στην Αθήνα στάδιο που να μοιάζει με το Παμπελοποννησιακό. Για να έχουμε ένα τέτοιο στάδιο, ώστε να κάνουμε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, νομίζω πως πρέπει να φέρουμε στην Αθήνα τον δήμαρχο Πελετίδη» ''Μίλτος Τεντόγλου''

 Αν μη τι άλλο, δεν χρειάζεται να είναι κανείς κομμουνιστής για να δώσει τα εύσημα στον Κ. Πελετίδη και τους συντρόφους του, τόσο για αυτά που κάνουν για το Στάδιο έχοντας υποτυπώδη στήριξη από την Πολιτεία, όσο και για τη συνολική προσπάθειά τους να έχουν σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις ανοιχτές, προσβάσιμες και δωρεάν, για τον λαό της πόλης.
Αλλά ο Μίλτος Τεντόγλου έχει δείξει πολλές φορές ότι έχει σωστές βάσεις και θέσεις, εντός και εκτός αγωνιστικού στίβου. Και η παρουσία του προπονητή του, Γιώργου Πομάσκι, ασφαλώς δεν είναι άσχετη με τη διαμόρφωσή του. Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο αποτελεί ένα κόσμημα για την Πάτρα και όλη τη Δυτική Ελλάδα. Θυμίζουμε πως για όσους δεν το γνωρίζουν το Παμπελοποννησιακό Στάδιο είναι πρώην Ολυμπιακό Ακίνητο, που αφού χρυσοπλήρωσε ο Ελληνικός λαός για την αμαρτωλή Ολυμπιάδα, εγκαταλείφθηκε.
  Μισοδιαλυμένο παραχωρήθηκε κατά χρήση, επ’ αόριστον στο Δήμο Πατρέων, με βάση την από 13-11-2008 Προγραμματική Σύμβαση ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Πατρέων και την Ανώνυμη Εταιρεία «Ολυμπιακά Ακίνητα».

Μετά από περιπέτειες επί δημαρχίας Γιάννη Δημαρά (ΣΥΡΙΖΑ), η Δημοτική Αρχή Πελετίδη, κινούμενη σε άλλο μήκος κύματος από το 2014 μέχρι σήμερα, το έχει ανασυγκροτήσει διοικητικά, με ίδιους πόρους φροντίζοντας τη λειτουργία του, τη συντήρηση και το διαρκή εκσυγχρονισμό του, για τον οποίο επιπρόσθετα αξιοποιεί Ευρωπαϊκά Προγράμματα για ενεργειακή και ψηφιακή αναβάθμιση.
Επιπλέον, το έχει παραδώσει δωρεάν στο μαζικό - λαϊκό και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης, το έχει καταστήσει σημαντικό πυλώνα του Ελληνικού Αθλητισμού με τη φιλοξενία μεγάλων εθνικών και διεθνών αθλητικών διοργανώσεων κι έχει διευρύνει τη χρηστικότητα του με ανταποδοτικά πολιτιστικά και εμπορικά γεγονότα όπως συναυλίες, θέατρο, εκθέσεις, events κ.ο.κ....

Θυμίζουμε πως _για όσους δεν το γνωρίζουν το Παμπελοποννησιακό Στάδιο είναι πρώην Ολυμπιακό Ακίνητο, που –αφού χρυσοπλήρωσε ο ελληνικός λαός για την αμαρτωλή Ολυμπιάδα, εγκαταλείφθηκε και _μισοδιαλυμένο “παραχωρήθηκε κατά χρήση, επ’ αόριστον στο Δήμο Πατρέων, με βάση την από 13-11-2008 Προγραμματική Σύμβαση ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Πατρέων και την Ανώνυμη Εταιρεία «Ολυμπιακά Ακίνητα»”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: