Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ....''ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ'' !!! [ video ]

Να κηρυχθεί αμέσως «ανθρωπιστική εκεχειρία» στον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας ζήτησε κατά πλειοψηφία, το βράδυ της Παρασκευής, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, την ώρα που ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωνε ότι «επεκτείνει» τις χερσαίες επιχειρήσεις του εναντίον της Χαμάς.

Το ψήφισμα εγκρίθηκε με 120 ψήφους υπέρ, 14 κατά και 45 αποχές. Μάλιστα, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έγινε δεκτά με χειροκροτήματα στην αίθουσα των συνελεύσεων. Η επιλογή του Κ. Μητσοτάκη να απέχει η Ελλάδα από την ψήφιση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης, για την κήρυξη ανθρωπιστικής εκεχειρίας και την διάνοιξη διόδων βοήθειας στη Γάζα, ντροπιάζει τον Ελληνικό λαό και την ιστορία του, ενώ καθιστά τη χώρα μας αρνητικό παράγοντα για την ειρήνη στην περιοχή.
Ξημερώματα 28ης Οκτωβρίου, η Ελλάδα του Μητσοτάκη ψήφισε απούσα στον ΟΗΕ για την Γάζα. Έμεινε αμέτοχη στην γενοκτονία των Παλαιστινίων.
Κάντε παρελάσεις εσείς το πρωί...

Αντιθέτως, στον αντίποδα της στάσης της Ελληνικής κυβέρνησης, σειρά Ευρωπαϊκών χωρών όπως η Γαλλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία επέλεξαν να στηρίξουν την απόφαση ειδικά σε μια στιγμή που χιλιάδες Παλαιστίνιοι άμαχοι έχουν σκοτωθεί από τους βομβαρδισμούς και τη χερσαία επίθεση που εξαπολύει το Ισραήλ, ενώ η Γάζα βυθίζεται στην ανθρωπιστική κρίση λόγω του αποκλεισμού της.

Η αντιμετώπιση της Χαμάς από το Ισραήλ δεν μπορεί να συνεπάγεται τον θάνατο και άλλον αμάχων και την καταδίκη της Γάζας σε ανθρωπιστική καταστροφή. Έστω και τώρα η Ελλάδα πρέπει να πρωτοστατήσει στις προσπάθειες για κατάπαυση πυρός, αποτροπή της ανθρωπιστικής κρίσης και απελευθέρωση ομήρων, αντί να εγκλωβίζεται όλο και παραπάνω σε μια επικίνδυνη για την ασφάλειά της, μονοδιάστατη εξωτερική πολιτική του δεδομένου σύμμαχου.

Οργή στο Ισραήλ

«Ντροπή σας» ήταν η αντίδραση του πρεσβευτή του Ισραήλ στον ΟΗΕ, ο οποίος χαρακτήρισε «όνειδος» το γεγονός ότι η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού ενέκρινε ψήφισμα που ζητά μια «ανθρωπιστική εκεχειρία» στη Λωρίδα της Γάζας, χωρίς να αναφέρεται στο κείμενο η Χαμάς.......

 To θράσος και η ηλιθιότητα του δολοφονικού σιωνιστικού ψευδοκράτους τού Ισραήλ έχει ξεπεράσει ακόμα και τούς διαλόγους στο τηλεοπτικό Fargo!

Βομβαρδίζουν αμάχους, κατοικίες και νοσοκομεία και σκοτώνουν χιλιάδες παιδιά επειδή τούς πετάνε πέτρες λέει!
Και οι Παλαιστίνιοι λέει είναι ''τρομοκράτες'' επειδή τούς πετάνε πέτρες!
Και έβγαλε ο βλάκας την πέτρα να την δείξει στον ΟΗΕ!
Αν δεν ήταν τέτοιοι απεχθείς ναζιστές φονιάδες θα ήταν απλώς γραφικοί ηλίθιοι χειρότεροι και από τον Μίστερ Μπίν. Τρικυμία εν κρανίω θα προσθέταμε εμείς. Απολαύστε τον....

Δεν υπάρχουν σχόλια: