Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΝΑ ΒΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ. Ο Χ. ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ !!! [ video ]

Σε μία νέα απίστευτη καταγγελία σε βάρος του Γιώργου Γεραπετρίτη προχώρησε η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της 20χρονης Μάρθης, που χάθηκε το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2023, δήλωσε ότι ο τότε υπουργός Υποδομών Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον παραιτηθέντα Κώστα Καραμανλή, αρνήθηκε τη συνδρομή του Οργανισμού Σιδηροδρόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ERA) για την έρευνα των συνθηκών του δυστυχήματος.

Η Μαρία Καρυστιανού εξηγεί πως προέκυψε το μπάζωμα του χώρου πριν γίνει οποιαδήποτε έρευνα από τις αρχές. Όπως εξηγεί και στο βίντεο, εγώ έστειλα ένα εξώδικο στον κ. Αγοραστό και έλαβα μία απάντηση γραπτή, η οποία ανέφερε ότι «Εγώ ακολουθούσα εντολές και ότι οι εντολές ήρθαν από τον κύριο Τριαντόπουλο, έγιναν δύο συνεδριάσεις και μου δόθηκε αυτή η εντολή». Στην συνέχεια, ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι «αυτό το έγγραφο υπάρχει στην δικαιοσύνη και δεν έχει γίνει τίποτα;» και απαντάει η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος «Τίποτε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: