Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

''ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΚΥΡΙΑΚΟ''. ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ''Ν.Δ. FILM'' !!! [ video ]

Με τις πολιτικές και διπλωματικές Ελληνο-καναδικές σχέσεις να βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους των τελευταίων δεκαετιών, κάτι που επικυρώθηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο στο πρόσφατο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Μόντρεαλ και Τορόντο, ένα από τα βασικά ζητούμενα για τον Έλληνα πρωθυπουργό ήταν η αποτύπωση της ραγδαίας βελτίωσης της διμερούς συνεργασίας και στο οικονομικό και επιχειρηματικό πεδίο. Κάτι αναγκαίο, καθώς μιλάμε για μια οικονομία ελίτ, μέλους της G7 και με ΑΕΠ 2,1 τρισ. δολάρια.

Αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την υποδοχή που δέχτηκε στον Καναδά, απάντησε: «Η οικονομία δεν πήγαινε πολύ καλά, ήμασταν υπό παρακολούθηση από την τρόικα, μία όχι και τόσο ελκυστική (για επενδυτές) κατάσταση και εν μέσω πανδημίας δεν ήταν εύκολη η κατάσταση. Θέλαμε να δημιουργηθεί ένα σταθερό και προβλέψιμο περιβάλλον για επενδυτές και η σημερινή εικόνα είναι χαρακτηριστική το πού έχουμε φτάσει.

Βρήκαμε τον τρόπο να προχωρήσουμε, θέτοντας τους δικούς μας κανόνες. Φιλοξενούμε πλέον στην Ελλάδα μια από τις κορυφαίες εταιρίες του Καναδά που φτιάχνει λαμπάδες για το Πάσχα η οποία θα δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Αποτελεί έναν δείκτη του κατά πόσο ελκυστική είναι πλέον η Ελλάδα για τους επενδυτές. Η χώρα μας έχει δείξει τη μεγαλύτερη βελτίωση στο οικονομικό περιβάλλον. Όσοι έρχεστε στην Ελλάδα να επενδύσετε, αποδεικνύετε ότι η χώρα μας είναι ελκυστική. Παλιά ήταν δύσκολο αυτό. Και πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτό το βήμα».....

Δεν υπάρχουν σχόλια: