Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

ΤΕΜΠΗ : ''ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗ'' ΜΕΤΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Ι.Ε.Κ. ''GREEK MAFIA'' !!! [ video ]

«Βασίλη, φεύγω;». «Φεύγεις, φεύγεις». Ηταν μόλις λίγες ώρες μετά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη όταν δημοσιοποιήθηκαν τα ηχητικά αρχεία με τις συνομιλίες του σταθμάρχη της Λάρισας.
Όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα», ο μηχανοδηγός που απευθύνθηκε στον «Βασίλη» για να λάβει το «πράσινο φως» της αναχώρησης ΔΕΝ ήταν εκείνος της μοιραίας αμαξοστοιχίας, όπως είχε υποστηριχθεί τότε, αλλά ενός τοπικού δρομολογίου. Δηλαδή ΠΡΩΤΑ έστησαν τον ψεύτικο διάλογο και μετά τον....επικαλέστηκε ο Μητσοτάκης. Ποιος κρύβεται πίσω από το μοντάζ των συνομιλιών του σταθμάρχη και ποιος μπορεί να ήταν ο σκοπός της συρραφής των δύο διαφορετικών συνομιλιών πέρα από την ενίσχυση του επιχειρήματος περί ανθρώπινου λάθους.
Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Κ. Γεννιδουνιας πριν μήνες είχε πει ότι είχαν πειραχτεί οι συνομιλίες για να φαίνεται "ανθρώπινο λάθος" και μόνο.
Μιλώντας το Mega ο Κώστας Γενιδούνιας, έλεγε λίγες ημέρες μετά το το έγκλημα στα Τέμπη: «Ακούγεται από χθες το βράδυ, πως ο μακαρίτης συνάδερφός μας είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει και τηλεφωνικά με τους άλλους μηχανοδηγούς στην περιοχή. Εάν αυτό ισχύει, για εμένα σημαίνει πως έχει κάνει και άλλη προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον σταθμάρχη, αφού είχε φύγει από τη Λάρισα».
Στην συνέχεια ο ίδιος τόνισε πως έχει γίνει μοντάζ στα ηχητικά που έχουν δημοσιοποιηθεί. «Εδώ έχουμε κανονική ''κοπτοραπτική'' στα ηχητικά που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Ο μοναδικός που έχει αυτά τα ηχητικά, είτε στο GSMR που κάνει την επικοινωνία μεταξύ των σταθμαρχών, είτε την ώρα που φεύγει το τρένο από τη Λάρισα, είναι ο ΟΣΕ» επισήμανε. «Είναι δυνατόν 8 με 10 ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα να υπάρχει συνομιλία σταθμάρχη - μηχανοδηγού, που αποτελεί αντικείμενο προανακριτικής έρευνας, στο Youtube;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κ. Γενηδούνιας.
Το ρεπορτάζ στο Βήμα επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του.
Η κυβέρνηση λίγες μόνο ώρες μετά το τρομερό γεγονός του θανάτου τόσων ανθρώπων "πείραξε" τις συνομιλίες για να δείχνουν ότι υπάρχει "ανθρώπινο λάθος".
Μετά ο πρωθυπουργός έκανε διάγγελμα και είπε ακριβώς αυτό.
Μιλάμε για αδιανόητη πράξη.
Σε κανονική χώρα θα αρκούσε για πτώση κυβέρνησης.
Όπως και οι υποκλοπές εναντίον όλων.
Όπως και τα deals με ισχυρούς που τους χρηματοδοτεί έμμεσα την κερδοσκοπία.
Όπως και η ψήφιση του νέου Ποινικού Κώδικα.
Ή του πτωχευτικού το 2020, που χάνουν χιλιάδες άνθρωποι τα σπίτια τους.
Ή οι χιλιάδες νεκροί στον covid επειδή δεν ενίσχυσαν το ΕΣΥ.
Μπορώ να φτιάξω λίστα με δεκάδες λόγους που δεν θα έπρεπε να ανεχόμαστε αυτούς τους ανθρώπους που μόνο κλέβουν και συγκαλυπτουν εγκλήματα πολιτικά και ποινικά.
Δεν νομίζω πως έχει πια νόημα.
Όποιος ΔΕΝ καταλαβαίνει τι κάνει αυτή η κυβέρνηση στη δημοκρατία, στη δικαιοσύνη και στην κοινωνία είναι απλώς ανόητος. Και άρα ως τέτοιος δεν υποχρεούται να δράσει.....
Υπάρχουν καλές και κακές κυβερνήσεις.
Υπάρχουν ικανές και ανίκανες κυβερνήσεις.
Υπάρχουν κυβερνήσεις υποταγμένες ή μη σε συμφέροντα.
Υπάρχουν κυβερνήσεις που εργάζονται ή όχι υπέρ των πολιτών.
Και μετά υπάρχει η ''Μαφία Μητσοτάκη'' που υποδύεται την κυβέρνηση στην Ελλάδα με την ευλογία του συνένοχου 41%τακατο και πατάει κυριολεκτικά επί μπαζωμένων πτωμάτων για να παραμείνει στην εξουσία.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: