Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ : ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!! [ video ]

Την ώρα που άφηνε άναυδους τους πάντες με την πρόταση για την αθώωση του κεντρικού προσώπου στο αδιανόητο σκάνδαλο, Ηλία Μίχου για τις κατηγορίες που αφορούν στο βιασμό της ανήλικης κοπέλας και στη μαστροπεία σε οίκους ανοχής μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων. Η εισαγγελική λειτουργός, μετά από πολύμηνη διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, έκρινε πως ο κατηγορούμενος ως πρωταγωνιστής της δυσώδους υπόθεσης πρέπει να αθωωθεί λόγω αμφιβολιών για τις βαρύτερες από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Να δεις που....''η 12χρονη βίασε το Μίχο'', αυτή θα βάλει φυλακή η εισαγγελέας.

Πρότεινε δε να κριθεί ένοχη η μητέρα του κοριτσιού για όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική λειτουργός κατά την αγόρευση της, επανέλαβε πολλές φορές ότι «το παιδί λέει αλήθεια» στις καταθέσεις του. Ωστόσο δεν δέχθηκε τη θέση που έχει εκφράσει η ανήλικη ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα, θεωρώντας πως ήταν η κατηγορούμενη αυτή που αποκόμισε κέρδη από την εκπόρνευση της κόρης της και όχι ο Μίχος για τον οποίο φέρεται να ανέφερε πως....''διευκόλυνε'' το κορίτσι πλην όμως δεν αποδείχθηκε ότι είχε κέρδος από αυτό. Ο Μίχος δηλαδή δεν βίαζε την 12χρονη! Έκανε έρωτα μαζί της γιατί την είχε ερωτευτεί, όπως είπε! Για να μην κοροϊδευόμαστε.

Η πρόταση του εισαγγελέα αποδεικνύει την σήψη του Κράτους Δικαίου και προσυπογράφει το πρόσφατο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου. Όταν βλέπουμε εδώ και καιρό προσπάθεια συγκάλυψης στην τραγωδία των Τεμπών περίμενε κάποιος να δικαιωθεί η 12χρονη ;;; Έχουμε σαπίσει. Και τα ονόματα "των πελατών"- παιδοβιαστών δεν βγήκαν ποτέ τελικά. Και το κορίτσι και η οικογένεια του έχουν βρει απέναντί τους όλο τον βόθρο. Είμαστε μια τελειωμένη κοινωνία. Καθαρίσανε για τον Μίχο, όπως καθαρίσανε για τον Φουρθιώτη, όπως καθαρίσανε για τον Νίκο Γεωργιάδη, όπως καθαρίσανε για τον Λιγνάδη, όπως καθαρίζουν συνέχεια για κάθε παιδόφιλο και γαμώ εσάς το 41%. Και όταν μιλάμε για «χούντα του Μητσοτάκη» κάποιοι μας λένε υπερβολικούς......

ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ : ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ - ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΚΤΑΝΗ - ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΑΡΧΕΣ !!! 

Για τον 53χρονο στα Σεπόλια και τα όσα θα καταθέσει στην απολογία του την Τετάρτη, μίλησε o δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας. «Ο 53χρονος υποστηρίζει πως είναι αθώος και του έχουν στήσει πλεκτάνη» αποκάλυψε ο γνωστός ποινικολόγος. Ο Β. Νουλέζας αποκάλυψε πως σε επικοινωνία που είχε χθες με τον 53χρονο από τη ΓΑΔΑ, συζήτησε μαζί του και του έδωσε τη νομική του συμβουλή, ενώ αποκάλυψε πως του ζητήθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του. Ο δικηγόρος, ανέφερε ότι ο 53χρονος δηλώνει αθώος, ενώ φαίνεται έτοιμος να αποκαλύψει «πράγματα και ονόματα», με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως κάποιοι άνθρωποι επιθυμούν να τον «εγκλωβίσουν» σε αυτή την υπόθεση. «Η απολογία του 53χρονου θα συμπαρασύρει πολλούς» πρόσθεσε ο Β. Νουλέζας, συμπληρώνοντας πως στη λίστα βρίσκονται άνθρωποι που έχουν αξιώματα στην κοινωνία. Ο ίδιος τέλος, εξήγησε πως «δεν συγχωρείται κανείς που αγγίζει κάποιον χωρίς τη θέλησή του, πόσω μάλλον αν αυτό είναι ένα παιδί», ζητώντας όμως να περιμένουν όλοι όσοι ασκούν κριτική στον 53χρονο, μέχρι να ακούσουν την κατάθεσή του. «Θα αποκαλύψει ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πολυπλόκαμη υπόθεση ανεξάρτητα αν αυτό του στοιχίσει την προσωρινή του κράτηση και θεωρεί ήδη ότι ο τρόπος που μεταδίδεται οποιαδήποτε είδηση για την υπόθεση αυτή τον έχει βλάψει και θρυμματίσει ως προσωπικότητα, άτομο, οικογενειάρχη» πρόσθεσε ο Β. Νουλέζας. «Αντιμετωπίζει ένα βαρύτατο κατηγορητήριο και μεταξύ αυτών το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της μαστροπείας και αλλά αδικήματα ασέλγειας και παραβίασης του νόμου περί της γενετήσιας ελευθερίας και μου είπε πως είναι αποφασισμένος να καταθέσει την πλήρη αλήθεια. Δηλώνει αθώος και είναι σε θέση να αποδείξει τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν έβλαψε και δεν προξένησε ποτέ κακό στη 12χρονη ανήλικη, αντιθέτως συνέδραμε την οικογένειά της. Δηλώνει ότι πίσω από όλη αυτήν την υπόθεση σε βάρος του, με αρνητικά σχόλια, κρύβεται μια προσπάθεια παγίδευσης και κοινωνικής - πολιτικής εξόντωσής του», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Β. Νουλέζας σημείωσε πως αν κληθεί να υπερασπιστεί τον 53χρονο θα πρέπει να μελετήσει τη δικογραφία του και μόνο υπό προϋποθέσεις θα αναλάμβανε την υπεράσπισή του. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μιλούν για το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να είναι μέλος ευρύτερου κυκλώματος σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης ανηλίκων, καθώς ο τρόπος δράσης του έως τώρα δείχνει ότι ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος. «Ήξερε πώς να λειτουργήσει, γνώριζε σε ποια μονοπάτια να κινηθεί, τι σελίδες να χρησιμοποιήσει, πώς να αντλήσει πελάτες και σε ποιους χώρους του Διαδικτύου να απευθυνθεί», τόνιζε με νόημα αστυνομικός της Ασφάλειας με μεγάλη πορεία σε υποθέσεις με κακοποίηση και πορνογραφία ανηλίκων. Η πιθανότητα ύπαρξης κυκλώματος εμπορίας και σεξουαλικής παιδιών, προκύπτει και από τις δηλώσεις της διευθύντριας του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Κέλλυς Ιωάννου, η οποία υποστήριξε ότι «για όλα θα βρεθούν απαντήσεις… Η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα και τα στοιχεία με τα οποία θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι ολοένα και θα μας σοκάρουν για το ποιοι εμπλέκονται». Η κυρία Ιωάννου μίλησε και για την εφαρμογή την οποία χρησιμοποιούσαν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Όπως είπε, η εφαρμογή με την «οποία γινόταν όλο το δούναι και λαβείν ήταν το blindchat. Τι είναι αυτό; Είναι μία πλατφόρμα ανώνυμη στην οποία μπορείς να ανταλλάσσεις πληροφορίες χωρίς να ξέρεις ποιος είναι πίσω από αυτή την πλατφόρμα. Θα έπαιρνε ο φερόμενος ως δράστης τέτοια ευθύνη ώστε να στέλνει υλικό χωρίς να ξέρει ποιος είναι από πίσω;. Γινόταν μόνο εκεί η ανταλλαγή ή και μιλημένα σε ανθρώπους που γνώριζε;», αναρωτήθηκε η Κ. Ιωάννου, τονίζοντας ότι θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, αφού έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικές συσκευές. Το ίδιο θεωρεί και η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου: «Θεωρώ ότι θα προκύψουν και άλλα άτομα γιατί υπάρχουν στοιχεία» ανέφερε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: