Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : ΠΩΣ ΑΠΕΤΡΑΠΕΙ ΕΝΑ ''ΝΕΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ'' ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ''ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ'' !!! [ video ]

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» ήταν αρκετό προκειμένου να ξεσπάσει ένας πανικός σήμερα το πρωί της Τρίτη 19/03, σχετικά με το ότι παραλίγο να έχουμε πυρηνικό ατύχημα από διαρροή αντιδραστήρα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα κουκουλοφόροι φέρεται να έσπασαν το εξωτερικό περίβλημα της προστασίας του πυρηνικού αντιδραστήρα στον χώρο του ΑΠΘ με κίνδυνο έκλυσης ποσότητας ραδιενέργειας από ράβδους ουρανίου ή από ειδική συσκευή νετρονίων.

Όπως είναι φυσικό ο πρύτανης του ΑΠΘ Χαράλαμπος Φειδάς, διέψευσε τις πληροφορίες περί απόπειρας εισβολής στο εργαστήριο του ΑΠΘ, που διαθέτει πυρηνικό αντιδραστήρα, κάτι το οποίο θα προκαλούσε σοβαρούς κινδύνους.
«Η σιδερένια πόρτα που οδηγεί στο εργαστήριο κλειδώνει με λουκέτο και βρέθηκε παραβιασμένο το λουκέτο πριν από πολύ καιρό, αλλά όχι η ίδια η πόρτα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παρ’ όλα αυτά οι χρήστες των social media με αφορμή το περιστατικό έδωσαν το δικό τους ρεσιτάλ, κάνοντας λόγο μέχρι και για… Τσέρνομπιλ.
Τελικά το μόνο πυρηνικό που υπάρχει στην υπόθεση της αστυνομικής βίας στο ΑΠΘ, είναι η σκληροπυρηνική διάθεση των ΑΡΔ να συνεχίσουν να καλύπτουν με κάθε λογής ψέματα, τα καθημερινά εγκλήματα που διαπράττει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Άν δεν καταλάβατε, ο Κούλης, ο Μεσίας, ο Μωυσής, ο Οπενχάιμερ την τελευταία στιγμή απέτρεψε πυρηνική καταστροφή στην Βαλκανική που μπροστά της θα ωχριούσαν το Θρη Μάιλ Άιλαντ, το Τσερνόμπιλ κι η Φουκοσίμα. Να δούμε τι άλλη νηπιώδη μαλακία θα διαβάσουμε από τα ετοιμοπόλεμα πετσωμένα του Γκρίνμπεργκ......  koutipandoras

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πόση υπομονή χρειαζόμαστε Θεέ μου… με αυτούς που μας κυβερνουν