Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

ΕΛΛΑΔΑ : ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΕ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !!! [ video ]

Ελλάδα, η χώρα που μια γυναίκα εισαγγελέας ανηλίκων, η Μαρία Ελένη Νικολού ξεπλένει τον παιδοβιαστή και μαστροπό Ηλία Μίχο, αποδεχόμενη ότι:
Δεν βίαζε την 12χρονη αλλά έκανε έρωτα μαζί της γιατί την είχε ερωτευτεί.
Ούτε την έσπρωξε στην πορνεία, απλά την διευκόλυνε με τους πελάτες της, γιατί η μικρή «το είχε στο αίμα της», η μικρή «τα' θελε» και αυτός έπεσε θύμα της.
Ελλάδα, η χώρα που η ίδια εισαγγελέας αποδέχεται και προτείνει όλες τις κακουργηματικές κατηγορίες στην μάνα της μικρής που πήγε και κατήγγειλε τον Μίχο για να φτάσει η υπόθεση σε δίκη.
Η πρόταση της εισαγγελέως αποδεικνύει την σήψη του Κράτους Δικαίου και προσυπογράφει το πρόσφατο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου. Όταν βλέπουμε εδώ και καιρό προσπάθεια συγκάλυψης στην τραγωδία των Τεμπών περίμενε κάποιος να δικαιωθεί η 12χρονη ;;; Έχουμε σαπίσει. Και τα ονόματα "των πελατών"- παιδοβιαστών δεν βγήκαν ποτέ τελικά. Και το κορίτσι και η οικογένεια του έχουν βρει απέναντί τους όλο τον βόθρο. Είμαστε μια τελειωμένη κοινωνία. Καθαρίσανε για τον Μίχο, όπως καθαρίσανε για τον Φουρθιώτη, όπως καθαρίσανε για τον Νίκο Γεωργιάδη, όπως καθαρίσανε για τον Λιγνάδη, όπως καθαρίζουν συνέχεια για κάθε παιδόφιλο και γαμώ κι εσάς και το 41%.
Και όταν μιλάμε για «χούντα του Μητσοτάκη» κάποιοι μας λένε υπερβολικούς.....
Ελλάδα, η χώρα στην οποία σε κατάσταση σοκ ο μικρότερος γιος κατέβασε τον 72χρονο καρκινοπαθή πατέρα του, τον Πέτρο Αγαπητό, από την κρεμάλα που επεφύλαξε στον εαυτό του στο σπίτι του στο Ηράκλειο Κρήτης, γιατί δυο μήνες μετά την γνωμάτευση καρκίνου στον πνεύμονα δεν είχε ξεκινήσει ακόμα χημειοθεραπεία, δεν έβρισκε το απαραίτητο φάρμακο και ο άνθρωπος δεν άντεχε πια τους αφόρητους πόνους.
Την ίδια ώρα ο υπουργός Υγείας εγκαινιάζει πασιχαρής απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή στα δημόσια νοσοκομεία και περιφέρεται ως μέγας δωρητής των πρώτων χειρουργείων ανά την χώρα ενώ υποχρεώνει τους καρκινοπαθείς να πληρώνουν τις επαναλαμβανόμενες εξετάσεις τους που είναι απαραίτητες για τις χημειοθεραπείες τους.
Ελλάδα, η χώρα όπου εν ολίγοις,
Το κοινωνικό κράτος καταργείται με συνοπτικές διαδικασίες,
Το ΕΣΥ διαλύεται στα εξ ων συνετέθη.
731.000 επαγγελματίες και αγρότες είναι πλέον ανασφάλιστοι γιατί χρωστάνε στον ΕΦΚΑ.
Η συμμετοχή στα φάρμακα υπερδιπλασιάστηκε.
Εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι δεν μπορούν πια να ανταποκριθούν στο κόστος και σταματούν να παίρνουν τα φάρμακά τους.
Για το ολοκαύτωμα των Τεμπών φταίνε ο Σταθμάρχης και οι Μηχανοδηγοί.
Για τους πολλαπλούς βιασμούς και την μαστροπεία μιας 12χρονης, φταίει η 12χρονη.
Η χώρα έχει κατακτήσει όλους τους μαύρους δείκτες της Ε.Ε.
Και ο Μητσοτάκης και η παρέα του κατηγορούν την αντιπολίτευση ότι διασύρει την πατρίδα στο εξωτερικό.
Όλα αυτά δε από ένα κόμμα το οποίο όχι μόνο γιορτάζει τα 50 του χρόνια αλλά έχει κυβερνήσει τα περισσότερα εξ αυτών, που σημαίνει πως ήταν και παραμένει στην θέση να διορθώσει χρόνιες παθογένειες που ουσιαστικά το ίδιο δημιούργησε.
Όταν όμως λες όλα τα παραπάνω, αντί για σκεπτόμενο πολίτη, σε αποκαλούν απλώς λαϊκιστή, λες και ακόμα αν αυτό ίσχυε θα αναιρούσε, διόρθωνε - πόσο μάλλον θα άλλαζε την πραγματικότητα......

Δεν υπάρχουν σχόλια: