Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ !!! [ video ]

Αποφασισμένος να ζητήσει μετάθεση στην προεδρική φρουρά για τις δέκα μέρες θητείας που του απομένουν φέρεται να είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως ανέφεραν χθες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης και την διενέργεια εκλογών με διεθνείς παρατηρητές, θα ζητήσει να μετατεθεί στην προεδρική φρουρά επί της Ηρώδου Αττικού ώστε να μπορεί να παρακολουθεί στενότερα τις κινήσεις του Μαξίμου.

«Ο πρόεδρος είναι πεπεισμένος ότι κάνοντας σκοπιές έξω ή απέναντι από το Μαξίμου θα είναι σε ιδανική θέση να παρακολουθεί στενά τυχόν ύποπτες κινήσεις της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα. Επίσης είναι πολύ κοντά στο νέο του σπίτι στο Κολωνάκι» ανέφερε πηγή της Κουμουνδούρου. Πληροφορίες που αναφέρουν πως μετά το αίτημα Κασσελάκη ζήτησαν να καταταγούν στην προεδρική φρουρά και οι Λάκης Γαβαλάς, Γιάννης Μπουτάρης, Νίκος Μουτσινάς, Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, Βασίλειος Κωστέτσος, ερευνώνται. Επίσης οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προκληθεί τεράστια ανησυχία στην Τουρκία με αποτέλεσμα να καταθέσει διάβημα διαμαρτυρίας προς την Ελληνική κυβέρνηση....

  tovatraxi

Δεν υπάρχουν σχόλια: