Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ : ''ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΜΕ'' ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ !!! [ video ]

Σε προκλητικές δηλώσεις προέβη σχετικά με το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών ο πρώην βουλευτής νομού Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος, μιλώντας στο τοπικό ραδιόφωνο των Τρικάλων «Ράδιο Ζυγός» την Τρίτη. Σχολιάζοντας την επεισοδιακή τοπική παρέλαση της 25ης Μαρτίου που διεξάχθηκε εν μέσω αποδοκιμασιών από γονείς των νεαρών θυμάτων, ο Μ. Ταμήλος απόρησε πως είναι δυνατόν «όλα τα Τρίκαλα [να] ασχολούνται με το θέμα αυτό;»

Πρόσθεσε δε ότι το 2023 πέθαναν 1977 Τρικαλινοί, ανάμεσά τους και τα τρία κορίτσια από το Καστράκι, (Χρύσα, Θώμη, Αναστασία), και ότι «δεν θα βάλουν όλα τα Τρίκαλα μαντήλι να κλάψουν». Όπως είπε στη συνέχεια η «ζωή συνεχίζεται», ενώ προσπαθώντας να δημιουργήσει αυθαίρετους συνειρμούς με την χρεοκοπία της Ελλάδας είπε ότι «υπάρχει χειρότερο πράγμα από την χρεωκοπία της Ελλάδας; που χάσαμε όλοι την περιουσία μας; Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο».

Το ηχητικό της ραδιοφωνικής συνέντευξης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του trikalanews. Είναι το ίδιο Νεοδημοκρατικό φυντάνι ο Μιχάλης Ταμήλος που σε πρωινή εκπομπή του Mega  είχε δηλώσει πως «Η ενέργεια δεν είναι κοινωνικό αγαθό, μπορείς να ζήσεις και χωρίς ενέργεια. Μπορείς να πας σε ένα χωριό και ζήσεις με λάμπα, που ανάβαμε παλιά». Με τον Στέλιο Κούλογλου να του απαντά λέγοντας «Αν το σχέδιο για τη νέα Ελλάδα είναι να πάμε όλοι στις στάνες και να ζήσουμε οικολογικά το καταλαβαίνω… Έχει μια λογική».....

Δεν υπάρχουν σχόλια: