Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

''ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ''. 14 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ !!! [ video ]

Στις 23 Απριλίου συμπληρώνονται 14 χρόνια από την ημέρα που ο τότε....''πρωθυπουργός'' Γ. Παπανδρέου, ευρισκόμενος σε «εντεταλμένη υπηρεσία για τη σωτηρία της χώρας», όπως ο ίδιος είπε, παρέδιδε την Ελλάδα στην αγκαλιά του ΔΝΤ και του Μηχανισμού Στήριξης.

Τον ψήφισαν ως «σωτήρα», αποδείχθηκε ένας ακόμα προδότης

Ήταν 23 Απριλίου του 2010 όταν ο τότε πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου με ένα «δραματικό διάγγελμα» από το ακριτικό Καστελόριζο, θα βάλει τη χώρα μας στον μηχανισμό στήριξης τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, για να ικανοποιήσει τόσο Αμερικάνους όσο κι Ευρωπαίους, αλλά και για να είναι σίγουρο ότι και τα δυο πόδια της Ελλάδας είναι αλυσοδεμένα.

Έτσι άνοιξε ένας κύκλος μακράς λιτότητας που ακόμα δεν έχει τελειώσει, αλλά και ούτε προβλέπεται όπως διαφάνηκε και διαφαίνεται από τις πολιτικές των μνημονιακών κομμάτων, πρώην και εν ενεργεία.

«Η Ελλάδα ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου», είχε ανακοινώσει ο Γιώργος Παπανδρέου από το Καστελόριζο.

Έτσι, την ημέρα της ονομαστικής εορτής του ο Γιώργος Παπανδρέου φοράει μια μοβ γραβάτα στο πνεύμα των περιστάσεων και έχοντας ως φόντο το ηλιόλουστο μαγευτικό λιμανάκι του Καστελόριζου, με τα πολύχρωμα κεραμόσκεπα σπιτάκια. Στέκεται μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης προκειμένου να ανακοινώσει στον Ελληνικό λαό τα κακά μαντάτα, που θα αποτελούσαν την έναρξη μίας δεκαετίας συνεχούς δοκιμασίας των οικονομικών, θεσμικών, κοινωνικών, πολιτικών και κυρίως ηθικών αντοχών μας. Απολαύστε το καμάρι της χώρας μας που κάποιοι από εσάς κάνατε πρωθυπουργό τρομάρα σας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: