Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΑΤΡΑ : ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MUAY THA'I' ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΑΚ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΟΛΟΙ ΣΒΟΛΗ'' ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ !!! [ video ]

ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΑΚ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ !
Η Ελληνική Ομοσπονδία του αθλήματος Μουάι Τάι έχει υπογράψει συμφωνητικό με τη διοίκηση του ΠΕΑΚ για παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ''Τόφαλος'' και τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που αποφασίστηκε να γίνει στην Πάτρα.
Προφανώς, η διοίκηση του ΠΕΑΚ ξέχασε ( ? ) ότι είχε βάλει την υπογραφή της και μόλις προχτές ανακοίνωσε ότι οι αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στο ''Τόφαλος'', επειδή υπάρχουν....''αγωνιστικές υποχρεώσεις τοπικών ομάδων'' !!!
Η Ομοσπονδία δια του προέδρου της, Γιάννη Παπαδόπουλου, ανέφερε ότι είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει, καθώς υπάρχει έγγραφη συμφωνία παραχώρησης του γηπέδου και μάλιστα, όπως είπε, έχει αναρτηθεί στο ''Διαύγεια''.
Μάλιστα, την προηγούμενη Παρασκευή, η Ομοσπονδία συγκάλεσε σύσκεψη στην Πάτρα με τους εμπλεκόμενους φορείς Περιφέρεια, Δήμο, ΠΕΑΚ κλπ προκειμένου να γνωστοποιηθεί ευρύτερα το μεγάλο αθλητικό γεγονός στην πόλη.
Περιέργως, στη σύσκεψη αυτή, το ΠΕΑΚ δεν εκπροσωπήθηκε με δική του ευθύνη, ενώ υποβαθμισμένη εκπροσώπηση είχε και η Περιφέρεια, η οποία έστειλε υπηρεσιακό παράγοντα κι όχι κάποιο στέλεχος της περιφερειακής αρχής.
Η εξέλιξη δείχνει πόσο αδιάφοροι είναι κάποιοι φορείς, κυρίως δε αυτοί που κόπτονται για τον αθλητικό τουρισμό στην πόλη μας, αφού μας προσφέρεται ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κι εμείς τους γυρίζουμε την πλάτη.
Γι αυτή τη διοργάνωση, υπολογίζεται πως θα έχουμε 10 διανυκτερεύσεις για περισσότερα από 2.000 άτομα (αθλητές και συνοδοί)
Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, σε περίπτωση που το ΠΕΑΚ δεν αναθεωρήσει τη στάση του, οφείλει να δώσει λύση η πολιτική ηγεσία του Υφ. Αθλητισμού πριν γίνουμε διεθνώς ρεζίλι !
Φαντάζεστε τι θα γινόταν στην Πάτρα αν ο δήμος είχε υπογράψει συμφωνητικό παραχώρησης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου για τη διεξαγωγή Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου και ξαφνικά ανακοίνωνε πως δεν θα δοθεί το Στάδιο ;
Δεν θα είχε ξεσηκωθεί όλος ο....''εκλεκτός κόσμος της πόλης, οι φορείς, οι παρατάξεις, οι παράγοντες για να ρίξουν το ανάθεμα στην....''ανάλγητη δημοτική αρχή'' που τάχα μου ''δεν θέλει τον αθλητικό τουρισμό'', ''την τόνωση της τοπικής αγοράς'' και άλλα βαρύγδουπα τσιτάτα ;
Τώρα που η διοίκηση του ΠΕΑΚ αρνείται τη φιλοξενία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μουάι Τάι στο ''Τόφαλος'' και οι Αγώνες είναι ''στον αέρα'', δεν κουνιέται φύλλο !!
Σαν να μην συμβαίνει τίποτα !
Όλοι τους, σφυρίζουν αδιάφορα.
Υποκριτές.....

 

Στάθης Κεραμιδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: