Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Ο ''ΑΡΡΑΦΟΣ ΧΙΤΩΝΑΣ'' ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ !!! [ video ]

Σε λαϊκό προσκύνημα θα εκτίθεται από σήμερα 14 Απριλίου και για μία εβδομάδα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, το τμήμα του Άρραφου Χιτώνος του Ιησού και κομμάτι από Τίμιο Ξύλο, που φυλάσσονται στη Μονή Παντοκράτορος του Αγίου Όρους.

Η υποδοχή τους θα γίνει την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 18.30, στην είσοδο του ναού του πολιούχου Αγίου της Θεσσαλονίκης.

Τα ιερά κειμήλια θα υποδεχθεί ο Παναγιώτατος Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης Φιλόθεος στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου – Πολιούχου Θεσσαλονίκης.

Aκολούθως θα τελεσθεί εντός του Ναού πανηγυρική Δοξολογία και ο Κατανυκτικός Αρχιερατικός Εσπερινός από τον Παναγιώτατο, ενώ στο πλαίσιο του προγράμματος των πνευματικών διαλέξεων που πραγματοποιούνται κατά τους Κατανυκτικούς Εσπερινούς των Κυριακών της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στον Ιερό Ναό του Πολιούχου θα πραγματοποιείται πλήθος λατρευτικών δραστηριοτήτων, καθημερινά, από την Κυριακή, 14η Απριλίου 2024 έως και την Κυριακή 21η Απριλίου 2024, οπότε, τα ιερά και ανεκτίμητης πνευματικής αξίας κειμήλια θα αναχωρήσουν μετά το πέρας της ακολουθίας του Κατανυκτικού Εσπερινού.

Κατά τις ημέρες του προσκυνήματος, ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός, για τη διευκόλυνση των ευλαβών Χριστιανών, από τις 06.00 το πρωί έως τις 12.00 τα μεσάνυχτα. Πολύ θα ήθελα να ξέρω πόσα γίδια και χριστιανοταλιμπαν θα πάνε.

Υπενθυμίζεται πως η Ελληνική Λύση και ειδικά ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι ένας ακόμα άνθρωπος που εκτός από ιερά κάστανα και ιερές παντόφλες, μαντζούνια για την τριχόπτωση, την ώρα που ο ίδιος έχει φαλάκρα, πουλάει και χειρόγραφα του Ιησού. Δείτε μερικές από τις δυνατές στιγμές του Κυριάκου Βελόπουλου στην τηλεόραση και στις εκπομπές του.....
ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: