Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

ΕΚΘΕΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο....''ΣΕΡΙΦΗΣ'' ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟ'Ι'ΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ !!! [ video ]

Διαδικτυακή σύσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του αρχηγού της Αστυνομίας, επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ με 3.000 αξιωματικούς από όλη την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στον απόηχο της άγριας δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, η οποία έπεσε νεκρή από τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Βασικό ζητούμενο είναι το επόμενο χρονικό διάστημα να παρουσιαστεί ένα σύνολο οδηγιών για το τι θα πρέπει να γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Επιπλέον φαίνεται να έχει αποφασιστεί ότι ένας καταγγέλλων για οικογενειακή βία θα κρατείται σε ασφαλή χώρο μέχρι να εντοπιστεί το πρόσωπο που απειλεί το θύμα. Ήταν 12 Μαρτίου όταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε στο δημαρχείο Αγίων Αναργύρων με το Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρο Τσίρμπα. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση οι δύο πλευρές συζήτησαν μεταξύ άλλων τα θέματα ασφαλείας της πόλης, καθώς και θέματα που αφορούν στις συγκοινωνίες και στις υποδομές.

Κατά τη συνάντηση ο Μ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε πως «ήδη τις τελευταίες ημέρες υπάρχει σημαντική ενίσχυση της αστυνόμευσης, η οποία θα συνεχιστεί ακόμη περισσότερο στο άμεσο μέλλον».

Ειδικότερα ο Μ. Χρυσοχοΐδης είχε υποστηρίξει ότι :

– «Σε 24ωρη βάση επιχειρούν ομάδες ΟΠΚΕ(Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες.

– Έχουν ενταθεί σημαντικά οι περιπολίες των ομάδων ΔΙΑΣ στην περιοχή.

– Ξεκίνησαν για πρώτη φορά στην πόλη μηχανοκίνητες περιπολίες των αστυνομικών ομάδων «ΔΡΑΣΗ».

– Προβλέπεται εντός διμήνου σημαντική ενίσχυση του προσωπικού στα αστυνομικά τμήματα και τμήματα ασφαλείας και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες.

– Σε περίπου 1-2 μήνες, σε καθημερινή βάση, θα υπάρχουν αστυνομικές περιπολίες με ηλεκτρικά δίκυκλα μέσα στις γειτονιές, οι οποίες θα επιτηρούν δημόσιους και δημοτικούς χώρους και σχολεία και φυσικά θα συμβάλλουν ενεργά στην ασφάλεια των κατοίκων».

Λίγους μήνες μετά, όπως αποδείχθηκε όχι μόνο το τμήμα δεν στελεχώθηκε, αλλά τελικά σημειώθηκε έξω από την πόρτα του Α.Τ καρτέρι θανάτου για μια 28χρονη. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο  αστυνομικός που εκτελούσε χρέη σκοπού  την ώρα της δολοφονίας ελέγχεται πειθαρχικά με το ερώτημα της απόταξης καθώς φέρεται να είναι εμπλεκόμενος στην υποθεση Αγιαβέφε με τα πλαστά διαβατήρια, για την οποία το documento έχει δημοσιεύσει εκτενή ρεπορτάζ..... Προσωπικά βρίσκω ''λογικό''... να μην βρίσκεται αστυνομικό όχημα να συνοδεύσει το θύμα της γυναικοκτονίας στους Άγιους Ανάργυρους. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχει εξοπλίσει την αστυνομία με μόνο 4.500 νέα οχήματα.... Ο Χρυσοχοίδης τελικά καταλαβαίνουμε ότι....''δεν ήξερε''. Οπότε δεν έχει καμία ευθύνη. Αυτός σας αξίζει. Και πολύ σας είναι. Μου θέλετε και υπουργεία προστασίας του πολίτη, λες και είχατε και στις σπηλιές σας γαλανόλευκοι νεάντερταλς......

Δεν υπάρχουν σχόλια: