Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

''ΜΗΤΣΟ - ΤΑ - ΤΑ - ΤΑ - ΚΗΣ''....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ !!! [ video ]

''Άρωμα Eurovision'' και το ''Zari'' της Μαρίνας Σάττι ''κοσμούν'' το νέο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok. Την έφαγε την κοπέλα μπαμπέσικα ο γκαντεμόσαυρος.....

Στόχος του βίντεο είναι ο πρωθυπουργός να εξηγήσει τη σημασία των επερχόμενων Ευρωεκλογών, υπό τους ήχους του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι. ''Ξεκινάει μια νέα προεκλογική περίοδος αυτή τη φορά για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Θα προσπαθήσω μέσα από το Tiktok να σας εξηγήσω με απλά λόγια: Γιατί οι εκλογές αυτές είναι τόσο σημαντικές'', προσθέτει ο πρωθυπουργός, πριν περάσει στον Πίνατ το… ευρωκομματόσκυλο, όπως τον χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

''Μου είπαν ότι σε μια ομιλία μου είπα έναν στίχο από το τραγούδι της Eurovision. Το αρνί και τα τα τα τα'' αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε νέα ανάρτησή του στο TikTok.

''Επανερχόμαστε πολύ δυναμικά, οπότε ξεκινάμε. Πάμε'' τόνισε ο Πρωθυπουργός, καθώς σε 31 ημέρες έχουμε ευρωεκλογές. Με άφθονες δήθεν κωμικές σαχλαμαρίτσες, ανέβασε ένα βίντεο στο Tiktok που αξίζει να δούμε για να το… καταψηφίσουμε.

Ο Μητσοτάκης με αυτό το βίντεο κερδίζει την πρώτη θέση της γελοιότητας.....


@kyriakosmitsotakis_ Παμε 💪🏻 #ευρωεκλογες ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Δεν υπάρχουν σχόλια: